Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Biträdande Jurist jobb i Stockholm på Karisma Rekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Biträdande Jurist på Karisma Rekrytering

Biträdande Jurist

Karisma Rekrytering Stockholm, Stockholms län Heltid

Advokatfirman MarLaw AB – Advokatfirman för Marknadsrätt, startades 1969 av Näringslivets Delegation för Marknadsrätt, som bestod av 26 näringslivsorganisationer. Byrån blev ett expertorgan för råd och vägledning till företag angående tolkningen och tillämpningen av den lagstiftning angående otillbörlig marknadsföring som sedan trädde i kraft 1971. I mitten av 1980-talet gjordes en management-buy-out, varvid två av byråns jurister blev delägare och drev byrån vidare med oförändrad specialinriktning på marknadsrätt och immaterialrätt. 1996 blev Advokatfirman medlem i Advokatsamfundet. 

Advokatfirman MarLaw söker:

Biträdande Jurist med minst 3 års erfarenhet

Nu söker vi dig som har arbetat några år som bolagsjurist alternativt har tidigare erfarenhet som biträdande jurist på advokatbyrå. Du har arbetat med avtal och avtalsrätt och har ett intresse för marknads- och immaterialrätt. Tjänsten kan komma att innebära att du jobbar direkt mot kund eller ute hos kund.

Som person är det viktigt att du har en bra bedömningsförmåga, inte är rädd för att fatta beslut och kan agera handlingskraftigt. Vi uppskattar också och att du har en positiv inställning och är bra på att lösa problem. Vi sätter även stort värde på att du är självständig, noggrann med god initiativförmåga. Då vi ofta arbetar nära våra klienter förutsätter det att du är serviceinriktad och har ett affärsmässigt fokus. Tjänsten förutsätter att man kan uttrycka sig mycket väl på engelska både i tal och skrift.

Vi månar vi om att vara en arbetsplats med god stämning och en stark sammanhållning, eftersom vi är övertygade om att detta gynnar byråns verksamhet och långsiktiga utveckling.

Du är välkommen att skicka din ansökan direkt till Karisma Rekrytering AB via vår hemsidan [ Link removed ] dock senaste den 20/12 2021 Om du har några frågor får du gärna ringa Agneta Ståhl, 0706-501940 eller maila på [ Link removed ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1453133-312137