Jobbet Bilvårdare/biluthyrare sökes till Upplands Väsby! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bilvårdare/biluthyrare sökes till Upplands Väsby! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Upplands Väsby
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du studerande och söker efter ett rolig extrajobb som bilvårdare och biluthyrare? Är du en engagerad, noggrann och driven person? Då har vi på StudentConsulting det bästa extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi studenter som vill ha ett spännande och roligt jobb inom biluthyrning där du kommer att arbeta som bilvårdare och biluthyrare.

Hertz är ett av världens ledande företag inom biluthyrning där du som anställd dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som biluthyrare hos Hertz kommer du att arbeta i en rolig atmosfär tillsammans med engagerade kollegor.

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta både som bilvårdare och biluthyrare. Som bilvårdare på Hertz tar du hand om de hyrbilar som kunderna lämnar. Du kommer att utföra skadekontroller på bilarna samt tvätta dem utvändigt och invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen. Som biluthyrare arbetar du med att ta emot företagets kunder, rekommendera passande bilar och produkter samt boka in beställningarna i företagets affärssystem.

Du kommer att utgå ifrån stationen i Upplands Väsby men även arbeta på stationen i Kungsängen. Arbetstiderna är varierande. Arbetspassen är förlagda både under vardagar och helger. Du beräknas kunna arbeta 2-3 pass i veckan.

Tjänsten innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos kunden.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten är du studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Vidare har du körkort B och en god körvana. Du som söker trivs med att arbeta efter bestämda rutiner och kan arbeta effektivt utan att tappa noggrannheten. Du är serviceinriktad och har en god fysik.

Vi vill gärna att du ser långsiktigt på tjänsten, kommer vara studerande minst 1 år framöver och har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna. Grundläggande kunskaper om bilar och tidigare erfarenhet från branschen är meriterande.

Är du den vi söker? Tjänsten beräknas tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat så sök tjänsten redan idag, vi kallar till intervjuer löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42311

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Sjukvård - hälsovård - Upplands väsby).
Du kan avregistrera dig när som helst.