Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bilmekaniker med stort tekniskt intresse sökes! jobb i Ronneby på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bilmekaniker med stort tekniskt intresse sökes! på StudentConsulting

Bilmekaniker med stort tekniskt intresse sökes!

StudentConsulting Ronneby, Blekinge län Heltid
Är du en driven och nyfiken bilmekaniker med ett stort fordonsintresse? Har du förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och ge den bästa servicen till kunden? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en bilmekaniker för vår kunds räkning. Vår kund erbjuder en familjär men också snabbt växande arbetsplats där du får stort ansvar och inflytande över arbetet. Då vår kund ligger i framkant inom bilteknik och har kunder som söker sig till dem från hela Sverige är det fördelaktigt att du som söker tycker om att utvecklas och hålla dig uppdaterad om vad som är nytt på den tekniska och mekaniska fronten.

Vi söker dig som är driven och nyfiken i ditt arbete. Vi ser att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och lösningsorienterad. Du förstår vikten av att alltid sätta kunden och service i första hand. I ditt arbete kommer du arbeta nära kunden och vi ser gärna att du har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta service, reparation och felsökningar på personbilar och lastbilar av de flesta märken, men även utryckningsfordon. Då många av deras kunder behöver hjälp med exempelvis hybrid- eller elbilar och bilar med nyutvecklad teknik är det även viktigt att du har ett genuint intresse för att utvecklas.

Det är starkt meriterande om du har följande:
• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
• Erfarenhet av karosseriarbeten
• Dokumenterad relevant utbildning
• Tidigare erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
• Datorvana (diagnostik)
• Kommunikativa egenskaper
• Ett gott kundbemötande
• Tidigare erfarenhet av att jobba med hybrid- och elbilar, mediakommunikation, luftvärmepumpar, AC, mm

Tjänsten är på heltid och kommer tillsättas så fort vi hittar rätt kandidat. Passa på och sök redan idag och ta chansen att bli en del av ett team som ligger i framkant och satsar på utveckling!

Detta söker vi:

Det viktigaste är att du som person har ett stort intresse för teknik och fordon och gillar att ligga i framkant med de tekniska och mekaniska. I ditt arbete så är du flexibel och strukturerad samtidigt som du kan ta ansvar och gillar nya utmaningar i arbetet. Du är socialt utåtriktad och gillar att arbeta i team. Att klara av att arbeta under tidspress och ta nya instruktioner är inga problem. Det är även krav på att du har B-körkort. Du är kunds ambassadör utåt och målsättningen är alltid att ge kunden bäst service möjligt.

Sökord: fordonsintresse, fordonsmekaniker, biltekniker, bilmekaniker

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59709