Jobbet Bilmekaniker med fokus på karosseriteknik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bilmekaniker med fokus på karosseriteknik publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Värnamo

Arbetsbeskrivning


Är du en positiv och driven bilmekaniker, gärna med erfarenhet av bilplåtslageri i början av din karriär eller som har jobbat något år. Värdesätter du härliga kollegor och en trevlig arbetsplats? I så fall är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund kommer du att arbeta med krockskadade bilar och utföra plåtarbeten. Du kommer att få arbeta i en utav nordens mest moderna verkstäder. På skadeverkstaden så snittar de ungefär 14 bilar i veckan. Det förekommer även att man får hjälpa till med spackling samt slipning för att underlätta för de som lackar. Första tiden kommer du att få gå bredvid och lära dig av dina kollegor. Du kommer även att få en introduktion och utbildning som är anpassad efter din kunskapsnivå och bli väl omhändertagen i ett glatt och kompetent team som gärna agerar bollplank

Om företaget
Vår kund finns idag på 4 orter i Sverige och är ungefär 130 anställda på alla orter. Dem säljer tre stycken olika bilmärken och även transportbilar. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Skallkrav: - Genuint intresse av bilar - B-körkort - Läsförståelse i Svenska Meriterande: - Fordonsutbildning mot plåtslageri - Erfarenhet av bilplåtslageri Vi söker dig som är en driven person med ett stort intresse för mekanik. Som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har en känsla för ditt arbete. Du är utåtriktad och har lätt att skapa kontakt med nya människor. Du ska kunna ta egna initiativ, vara driven, och vara kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Villkor: Start: Omgående, eller enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Placering: Värnamo Lön: Enligt överenskommelse Urval sker löpnade och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

18306

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till