Jobbet Bilintresserad butikssäljare sökes på deltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bilintresserad butikssäljare sökes på deltid! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Enköping
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för bilar och försäljning? Är du även studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb? Då har vi det perfekta uppdraget åt dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba extra/heltid framför allt under sommaren.

Hos kunden kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av försäljning av bil och bilrelaterade produkter. Det är därför viktigt med ett brinnande intresse för försäljning och vi ser att du har erfarenhet av kassa och kundkontakter.

Meriterande om du har erfarenhet av programmet Taktisk.

För att vara aktuell för tjänsten bör du som person vara driven och engagerad, samt ha en vilja till att arbeta. Behovet är stundvis stort under årets månader och vi söker någon som med kort varsel vill och kan hoppa in och arbeta.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person ser vi att du är glad, öppen och framåt! Du är noggrann och trivs med att ge god service. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att hugga i. Vidare är du en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Vi ser också att du talar och skriver flytande svenska. Då arbetsdagar och arbetstider varierar är det viktigt att du är flexibel samt bor nära. B körkort är ett krav.

Låter detta som något för dig? Sök redan idag! Vi tillsätter tjänsten så snart som vi har hittat rätt kandidat!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42503

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Enköping).
Du kan avregistrera dig när som helst.