Jobbet Bilfirma söker platsansvarig på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bilfirma söker platsansvarig på heltid! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Västerås
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av mekanik, däckskifte och kundservice. Trivs du i ledarrollen och tycker om att ha det övergripande ansvaret på din arbetsplats? Sök då tjänsten nedan.

Information om uppdraget:

Vi söker nu, för kunds räkning, en person som ska ha ansvar över däckhotellet på plats. Som ansvarig för däckhotellet arbetar du ständigt med kundservice och jobbar mot uppsatta mål. Du håller ordning och reda på ditt område, håller dig uppdaterad och informerad samt deltar i anordnade aktiviteter och utbildningar.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Bevakning av beställda däck/hjul
• Skifte av däck/hjul
• Uppackning och mottagning av däck/hjul
• Förberedning av distribution av däck/hjul till andra avdelningar
• Ansvar över att däckhotell hålls helt och rent
• Däckförsäljning mot grossist
• Däckförsäljning per telefon
• Inköp av varor från leverantörer

Detta söker vi:

Tjänsten kräver stor servicekänsla då du har kontakt både internt med personal och externt mot kunder. Du har förmåga att bygga relationer och skapa förtroende. I gengäld kan vi erbjuda ett utvecklande och varierande arbete med eget ansvar. Du bidrar till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.
Din ambition är att skapa goda resultat och uppfylla fastställda mål samt kundtillfredsställelse. Vidare är du social, positiv och uthållig samt gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd.
Vi ser gärna att du är målinriktad, har en god prioriteringsförmåga och lätt för att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Vidare ska du ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och arbetat som däckmontör eller har god branscherfarenhet är meriterande. B-körkort är ett krav för att jobba hos oss.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42200

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Coachande Produktionsledare till Intra Västerås Norén & Lindholm

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Västerås).
Du kan avregistrera dig när som helst.