Jobbet Bid manager till Randstad Sweden Group i Stockholm. har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bid manager till Randstad Sweden Group i Stockholm. publicerad av Randstad AB

Part-Time
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Att arbeta på Randstad skiljer sig från att arbeta i andra organisationer. 
På Randstad står människan i centrum för allt vi gör; Detta gäller för våra kunder, våra kandidater, våra anställda och vårt sätt att se på samhället i stort. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknik, stödjer vi människor och organisationer i att nå och förverkliga sin fulla potential. Vi kallar det #human forward. 
Delar du vår passion för människor och vill bidra? Då kan vi ha rollen för dig!


ansvarsområde.

Som Bid Manager med fokus på avtalsgranskning hos oss på Randstad arbetar du självständigt med att granska och projektleda våra anbud inom uthyrning, rekrytering och omställning. Detta omfattar i praktiken allt från analys av anbudsinbjudan, upprättande av tidplan, skrivandet och kvalitetssäkring av anbudet - till kalkylering och legala frågor. Du samlar in information, formulerar och skriver kärnfulla texter, säkerställer referenser, sammanställer bilagor och skallkrav m.m. Med andra ord driver du anbudsarbetet från ax till limpa för att säkerställa att vi levererar anbudsunderlag i världsklass! 
Bid team är placerad på koncernnivå vilket gör att du får en helhetsbild av och samverkar med hela organisationen. 


arbetstider.

Detta är en tillsvidaretjänst på heltid som inleds med sex månaders provanställning. 


kvalifikationer.

• Du har en akademisk utbildning inom inköp, juridik eller annan relevant eftergymnasial utbildning som i kombination med erfarenhet kan bedömas likvärdig.
• Det är ett krav att du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete alternativt relevant utbildning och mycket goda kunskaper inom LOU.
• Då vi jobbar I en global organisation behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska och välutvecklad förmåga att uttrycka dig i skrift på båda språken.

Vad får du i utbyte?
I utbyte mot din talang och ansträngning erbjuder vi en marknadsmässig lön och en rad övriga förmåner. Trygghet och en bra balans mellan arbete och privatliv betyder mycket hos oss, och vi tar hand om varandra. Föreställ dig att ha en arbetsgrupp och ett nätverk där alla vill att du ska lyckas! - Och vi har siffrorna för att backa upp det: vi är 38.820 kontorsanställda, med över 4 826 kontor i 38 länder! Randstads prestationsstandarder är höga, men som team kommer vi skapa förutsättningar för att du ska kunna nå och överstiga dem, genom lärande och utvecklingsmöjligheter.  Att gå med i vårt team innebär att du kommer till ett jobb med skickliga och passionerade kollegor! Var och en av dem är avgörande för att upprätthålla vår öppenhet, vårt entreprenörskap och vår livliga företagskultur.


ansökan.

Varmt välkommen med dina ansökan senast: 2020-10-30. Vänligen observera att vi tillämpar löpande urval - sök därför gärna så snart som möjligt!

Referens

201308338

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till