Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bid Manager jobb i Halmstad på Mercell Svenska AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bid Manager på Mercell Svenska AB

Bid Manager

Mercell Svenska AB Halmstad, Hallands län Heltid

Är du vår nästa Bid Manager? Mercell letar nu efter en engagerad Bid Manager som kan stärka upp vårt New Sales team. Som Bid Manager hos oss kommer du att jobba med hela vårt Source to Pay-erbjudande och vi letar efter dig som trivs med att hantera komplexa affärer i både privat men primärt offentlig sektor. Du välkomnas till något av våra kontor i Stockholm, Linköping eller Halmstad. Eftersom många möten idag sker digitalt så är inte var du bor så relevant - det viktiga för oss är att hitta rätt kandidat!

Vem är du?
Som person är du serviceinriktad, resultatorienterad samt strukturerad, har en passion för sälj och har lätt för att samarbeta med olika personligheter. Du har en god kommunikativ förmåga, är positiv och flexibelt inställd till förändringar och ser det som en möjlighet till utveckling, både som individ och medarbetare. 

Om tjänsten
Som Bid Manager hos Mercell har du ett tydligt affärsfokus och har lätt för att etablera en god relation med kunden. Genom din goda kännedom och förståelse kring kundens behov och utmaningar arbetar du proaktivt inför upphandlingar. Du visar och förklarar funktionaliteter utifrån kundens situation från hela Mercell Commerce produktsvit. Som Bid Manager kommer du att: 

  • Arbeta proaktivt framför allt i Sverige men vid behov även inom andra marknader där Mercell är representerade. 
  • Driva egna anbudsprojekt inom Source to Pay.
  • Agera som projektledare för anbudsprocesser, involverat key account managers, produktchefer samt compliance.   
  • Förbereda anbudspresentationer.
  • Sammanställning av anbudsmaterial, inlämnande av anbud och annan administration i samband med upphandlingar.
  • Hantera allmänna bilagor som företagspresentation, årsrapporter, kvalitets- och IT-säkerhetscertifikat och/eller policys.
  • Delta i förhandlingar.
  • Genomföra överlämning till leverans och kontraktsadministration.

Du ingår i ett säljteam om 10 personer och våra kunder är belägna i de nordiska länderna, främst i Sverige men även Norge, Danmark, Finland och Island. Du rapporterar till Sales Manager New Sales.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen har du goda kunskaper om anbudsprocessen samt LOU och andra regelverk kopplat till offentlig försäljning. Du har relevant utbildning för tjänsten eller motsvarande kunskap förvärvad genom arbetslivet. Vi ser gärna att du har en bakgrund som Bid Manager inom IT-lösningar mot upphandling, ekonomi, inköp och/eller e-handel med god förhandlingsvana. Har du erfarenhet av molnlösningar är det ett plus, men inget krav. Vidare är du en god projektledare och behärskar svenska samt engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du innehar körkort.

Startdatum: Enligt överenskommelse 
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Flexibla arbetstider

Sista ansökningsdag 
Sista ansökningsdag är 20 september 2021. Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Varför Mercell? 
Mercell erbjuder stora möjligheter för utveckling inom organisationen! Vi tittar på vad du levererar, inte hur du arbetar eller hur många timmar du spenderar på varje uppgift.

Mercells värdeord - Growth, Curiosity, Courage and Trust - fungerar som en grund för de beslut vi fattar, hur vi driver vår verksamhet och hur vi interagerar med våra kollegor, kunder och andra. Men de fungerar också som grund för de möjligheter som Mercell ger sina anställda att utvecklas och trivas inom sitt arbetsområde.

Mercell befinner sig i en mycket spännande period och du kommer att spela en viktig roll för att möjliggöra vår framtida utveckling. Om du är intresserad av att bygga en karriär hos ett snabbt växande och välfinansierat mjukvaruföretag med ambitiösa planer, kan du vara den person vi letar efter!

 Growth | Curiosity | Courage | Trust 

Vi hoppas få en möjlighet att lära känna dig och ser fram emot att få din ansökan!

Har du frågor om tjänsten? 
Kontakta: Christoffer Crona (Head of New Sales & Customer Success) tfn: +46 722 34 40 90, eller Magnus Rehnström (Sales Manager New Sales) tfn: +46 709 14 25 96.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1238472-272458