Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bid & Contract Manager / Avtalsansvarig till Bravura Sverige jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bid & Contract Manager / Avtalsansvarig till Bravura Sverige på Bravura

Bid & Contract Manager / Avtalsansvarig till Bravura Sverige

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet av att arbeta med anbud och upphandlingar inom tjänstesektorn? Är du dessutom en person som kan hantera stora datamängder, göra analyser och författa införsäljande anbud? Vi erbjuder dig en nyckelroll för Bravura Sveriges tillväxtresa och en dynamisk tjänst med ett helhetsansvar för anbud och avtal gentemot våra storkunder!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos oss på Bravura.

Om företaget

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dem i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan man jobba som konsult eller bli rekryterad.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Bid och Contract Manager till Bravura Sverige vars huvudsakliga mål är att säkerställa en långsiktig acceleration av Bravuras intäkter och fortsatta tillväxt. I tjänsten har du ett helhetsansvar för upphandlingsarbetet och övergripande ansvar för samtliga avtal kopplat till våra kunder. Arbetet sker till största del mot våra största kunder inom privat sektor. Du arbetar därtill med att säkerställa Bravuras affär genom att sätta riktlinjer och ta fram korrekt information kopplat till prissättning och risk.

Rollen innefattar att du projektleder anbud inom såväl den privata som offentliga sektorn och agerar expert gentemot den interna säljorganisationen, i form av att ge stöd och råd. Du leder därtill ramavtalsdiskussioner för såväl nya som befintliga kunder i samråd med säljare och du arbetar aktivt med att identifiera outnyttjad potential på befintliga och nya ramavtalskunder.

Som Bid & Contract Manager ingår du i avdelningen Strategic Sales, rapporterar till Bid & BI Manager med vilken du också har mycket samarbete med. Samarbete sker även med övriga stakeholders internt på Bravura.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant akadamisk utbildning inom business eller ekonomi
• Goda kunskaper i Excel och PowerPoint
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har:
• Kunskap inom LOU
• Arbetat med anbudsförfaranden

Vi tror på människors potential att utvecklas. Vi ser att du är en person som är van vid- och gärna tar stort ansvar för de processer du arbetar med. Du kombinerar detta med en lyhördhet och prestigelöshet och kan på så vis bidra konsultativt till Bravuras försäljningsavdelningar. Därtill har du en förmåga att hantera stora avtalskunder och sköter dialogen på ett professionellt sätt. Slutligen är du skicklig på att inhämta information tillsammans med stakeholders och översätta detta till välformulerade anbud.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bid, contarct, anbud, avtal, avtalsansvarig, Bid manager, Contract manager, kontraktansvarig, Bravura, privat sektor, offentlig sektor, LOU, Excel, Powerpoint, upphandlingsarbete, upphandling, prissättning, ramavtal

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3604701