Jobbet BI Utvecklare sökes till Permobil har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

BI Utvecklare sökes till Permobil publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du använda dina kunskaper inom analytics och BI till att ge människor ett mobilt och självständigt liv? Permobil söker nu en BI utvecklare till sitt kontor i Kista. I denna tjänst kommer du att ha stora möjligheter till personlig och professionell utveckling genom utmanande uppgifter som du löser tillsammans med seniora kollegor i en global organisation. Vi välkomnar din ansökan snarast då urvalet sker löpande!

Academic Work söker en BI Developer till Permobil med omgående start. Permobil växer som organisation och det interna intresset för BI rapportering ökar då en strävan finns att bli mer datadriven, därför söker de nu en ytterligare kollega till sitt Information Management Team. Du kommer att arbeta från kontoret i Kista men din roll omfattar hela verksamheten vilket betyder att du kommer att arbeta brett och samarbeta med kollegor i både Sverige och USA. I rollen som BI Developer kommer du att tillhöra en dynamisk grupp om cirka 30 personer internationellt. Du kommer ingå i ett IT-team med fokus på Business Intelligence som framställer beslutsunderlag till Permobil-organisationen globalt. För att introduceras till tjänsten på bästa sätt kommer du till en början resa till kontoret i Timrå några dagar per månad för att lära av erfarna kollegor som har flera års erfarenhet av branschen och organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Permobil. Uppdraget sträcker sig tolv månader framåt. Förutsatt att samarbetet fungerar väl mellan alla parter finns det goda möjligheter att på sikt bli anställd direkt hos Permobil.

Kandidatprofil

I rollen som BI Developer kommer du tillsammans med kollegor och i nära samarbete med övriga verksamheten arbeta med databasdesign, dataflödesanalys samt utveckling av nya analysplattformar. Du kommer ansvara för egna projekt men inom teamet samarbetar ni för att säkerställa kvalité och funktionalitet av rapporterna. En vanlig start på dagen kan innebära att fortsätta det arbete som under natten utförts av kollegorna i USA, detta kan innebära att färdigställa eller felsöka pågående projekt, för att sedan fortsätta med dina egna arbetsuppgifter.

Du kommer tillexempel att:
* Bistå verksamheten med beslutsunderlag genom att bygga BI rapporter
* Driva projekt inom integrering av nyförvärv
* Utveckla BI rapporteringen och säkerställa kvalité

Tjänsten passar dig som har stort intresse för informationsvisualisering, analys och databaser samt delar Permobils värderingar av de lösningar de tillhandahåller.
Att jobba med the greater good, få hjälpa de individer som behöver det mest. Erbjuda människor ett mobilt och självständigt liv.\'

* Har en eftergymnasial utbildning inom IT eller BI. Alternativt
högskole-/civilingenjörsutbildning med IT-inriktning
* Har kunskap inom SQL
* Talar och skriver obehindrat i svenska och engelska, då intern kommunikation på
båda språken förekommer regelbundet

Det är starkt meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet inom SQL, databaser eller BI. Det är även meriterande om du har kunskap inom Microsoft-plattformen för Business Intelligence Analysis Services, Integration Services, Reporting Services, Power BI och Microsoft Office.

Eftersom du kommer hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är det viktigt att du är en strukturerad person med god samarbetsförmåga då du kommer kommunicera med kollegor från hela organisationen. Du bör även ha ett problemlösande förhållningssätt till ditt arbete där du identifierar långsiktiga konsekvenser av dina lösningsförslag.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, Kista
* Kontaktuppgifter: Gustav Johansson, gustav.johansson@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Permobils önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15021768-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till