Jobbet BI-Utvecklare till Svensk Exportkredit (SEK) har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

BI-Utvecklare till Svensk Exportkredit (SEK) publicerad av Ada Digital

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Som BI-Utvecklare hos SEK i Stockholm kommer du jobba med finansiella data och utveckla vår framtida datahantering och analys!

Här kommer du in i en välkomnande och stabil organisation som har en positiv samhällsfunktion som främjar svensk exportnäring. Du kommer ha en bred roll och jobba med hela kedjan inom Business Intelligence, där du samtidigt kommer ha stora möjligheter att specialisera dig och påverka områden som intresserar dig.

Just nu jobbar vi med Power BI och försöker få in ännu mer Python, så om det är intressant för dig att utvecklas inom så borde du läsa vidare!

VI ERBJUDER DIG

På SEK omges du av kollegor som har bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här är alla delaktiga och samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder.

Vi är nu inne i en förändringsresa där vi utvecklar hur vi idag bearbetar, lagrar och presenterar data. Du får här möjlighet att vara drivande i att etablera konkreta lösningar och samtidigt höja blicken och arbeta övergripande med frågor rörande datahantering och analys.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här kommer du att verka brett inom SEK:s analys- och uppföljningsplattform där du tillsammans med ditt team kommer att utveckla och jobba med:

 • Microsoft SQL och Python.
 • Dimensionsmodellering inom SEK:s Data Warehouse-lösning.
 • Visualisering i PowerBI.
 • Microtjänster
 • Enhets- och systemtestning.
 • Omvärldsbevaka, testa och implementera nya system och metoder inom BI/DW.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i BI- teamet som idag består av 15 utvecklare. Hela IT avdelningen består av ca 80 kollegor som alla sitter på huvudkontoret i moderna lokaler centralt i Stockholm (Klarabergsviadukten).

MER OM DIG

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba inom Business Intelligence och Data Warehouse och som brinner för ny teknik och att hitta långsiktiga och innovativa lösningar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av:

 • Microsoft SQL Server Stack (SSAS, SSRS och Power BI).
 • Något eller några visualiseringsverktyg som exempelvis Tableau, QlikView eller Power BI.
 • Modellering inom relationsdatabaser.
 • Flytande i engelska i både tal och skrift.
 • Meriterande om du har tidigare erfarenhet, alternativt god kunskap av att jobba med finansiella data.

Är du en kommunikativ person som älskar att jobba i team och som gillar att analysera och hantera transaktionsintensiva data så kommer du att trivas hos oss. Vi ser fram emot att höra från dig! 

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

OBS! Vi kommer börja ta in kandidater för en första intervju i början av augusti pga sommartider.

Referens

A84FB8F770FB4EBE93447D033C57DF0E

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till