Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

BI-utvecklare (QlikView) till Migrationsverket i Norrköping jobb i Norrköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
BI-utvecklare (QlikView) till Migrationsverket i Norrköping på Randstad AB

BI-utvecklare (QlikView) till Migrationsverket i Norrköping

Randstad AB Norrköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker BI-utvecklare med inriktning QlikView till vårt BI-team i Norrköping. Vill du jobba med BI-utveckling i en storskalig miljö med stor variation på uppdrag? Har du den kompetens och de personliga egenskaper vi söker? Då erbjuder vi ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter, härliga kollegor och spännande utmaningar.


ansvarsområde.

Som BI-utvecklare kommer du ingå i ett sammansvetsat tvärfunktionellt team tillsammans med andra BI-utvecklare och flera andra roller och kompetenser. Tonvikten ligger på att vidareutveckla och förvalta vår nya BI-lösning. Arbetsuppgifterna består av design av QlikView-applikationer och andra tillämpningar inom Qlik, såsom systemadministration av QlikView-plattformen, modellering och design av lösningar som bygger på datalager samt utveckling och underhåll av QlikView-applikationer.

Som BI-utvecklare hos oss får du chansen att bli en viktig kugge i utvecklingen av Migrationsverkets nya BI-plattform. För att lyckas med detta gillar du att visualisera information och göra den tillgänglig för olika målgrupper. Tillsammans med agila team jobbar du i nära samarbete med verksamheten, vilket gör att du får ett övergripande helhetsansvar för olika områden. Vi söker dig med erfarenhet som vill ha en ansvarsfull och ledande roll inom området, men även dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom området. Utifrån dina erfarenheter, kunskaper och önskemål försöker vi matcha rollen för att passa just dig.

Personliga kompetenser
Som person är du engagerad och gillar att samarbeta med andra. Du är en teamplayer som delar med dig av din kunskap och har en vilja att lära dig nytt. Du anstränger dig för att leverera bra lösningar som tillgodoser användarnas behov. Vidare har du förmågan att vara självgående och strukturera ditt arbete. Du driver och slutför dina uppgifter med gott resultat. Du tar ansvar för dina egna områden likväl som för helheten. Du förstår numeriska underlag och har lätt för att lösa numeriska uppgifter.


kvalifikationer.

Krav
  • Du har högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap, annan teknisk högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
  • Du har kunskap eller erfarenhet av utveckling, administration eller liknande arbete med QlikView samt har kännedom kring databasmodellering och design av BI-lösningar.
  • Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Då tjänsten kommer bli placerad i säkerhetsklass krävs även svenskt medborgarskap. Inför anställning kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras
Meriter
  • Kunskaper om olika BI-verktyg som Power BI, Cognos, Business Objects, Tableau eller motsvarande
  • Du har kunskap eller erfarenhet av arbete med QlikView som systemadministratör
  • Erfarenhet av PostgreSQL, Informix och MS SQL-server (SSIS)
  • Du är certifierad QlikView-utvecklare (QlikView Developer)
  • Erfarenhet av arbete på statlig myndighet eller större organisationer


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Migrationsverket med Randstad Technologies. Vi tar emot din ansökan via Migrationsverkets rekryteringssystem, gå vidare via ansök-knappen. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] .  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201362114