Jobbet BI-specialist inom Qlik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

BI-specialist inom Qlik publicerad av Poolia

Full-Time
Södertälje

Arbetsbeskrivning


Vill du jobba med analys och beslutsunderlag i ett internationellt företag fullt av välkänd teknik? Vill du ta nästa steg i karriären och letar efter det lilla extra i din BI-roll? Poolia IT rekryterar en BI-specialist till ett konsultuppdrag som sedan mynnar ut i en anställning hos vår kund i Södertälje. I den här annonsen har vi valt att inte nämna namn på företaget men vi berättar mer vid intervju. Varmt välkommen att ansöka!

Om tjänsten
Till ett internationellt och teknikintensivt företag med många kontaktytor och spännande projekt rekryterar vi nu en BI-specialist. Den tekniska miljön inkluderar Microsoft och Windows samt Qlik. Däremot kommer vi ha som målsättning med den här rekryteringen att du tar med dig din erfarenhet och kunskap och sprider den i teamet. Om du har jobbat med annan teknologi: välkommen att söka du också. Arbetsuppgifter kommer bland annat inkludera • Att hålla ögon och öron öppna inför organisationens behov och förändringar • Att använda, förklara och bli expert på Qlik • Att se till att rätt information används / felsöka flödet • Att jobba med dashboards och tabeller • Samarbete i teamet och kunskapsspridning • Eventuella projekt och förbättringar Geografisk placering: Södertälje Omfattning: 100% Start: Enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi letar efter dig som har erfarenhet av BI-utveckling, vilken titel du har haft spelar mindre roll så länge du har erfarenhet av självständigt arbete med business intelligence. Vi ser gärna att du har jobbat på djupet med detta och kunnat felsöka och reglera vilket informationsflöde du använder dig av. Vi bedömer det som att 3-5 års erfarenhet kan vara tillräckligt lång tid för att du ska känna dig varm i kläderna när det gäller tekniken, administrationen, kommunikationen och samarbetet kring BI. Det är nämligen viktigt att du är en lagspelare som kan kommunicera med sina kollegor och sprida kunskap i teamet. Obehindrad svenska i tal och skrift är ett krav. Andra personliga egenskaper som företaget värdesätter är att du är ödmjuk inför att lära nytt samt att du är nyfiken att ta dig an nya projekt som teamet ställs inför.


Tycker du att den här beskrivningen låter intressant? Då vill vi prata med dig! Ansök direkt eller maila [ Email address blocked ] - Click here to apply to BI-specialist inom Qlik för mer information. Välkommen till Poolia IT!

Referens

57718

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till