Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?

Processoperatör till en av Sveriges ledande leverantörer av fabriksbetong job in Göteborg at StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Processoperatör till en av Sveriges ledande leverantörer av fabriksbetong at StudentConsulting

Processoperatör till en av Sveriges ledande leverantörer av fabriksbetong

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med och bygga upp det nya Göteborg? Har du tidigare erfarenhet av betongtillverkning? Här har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

I rollen får du chansen att bidra med din kunskap kopplad till betong, teknik och bestämmelser för att kunna leda och övervaka betongmassatillverkning i tillverkningsklass II. Du får också möjligheter att besöka projekt, träffa kunder och själv utvecklas inom ditt yrke! Jobbet är varierande och fabriksnätverket i Göteborg bjuder in till samarbete mellan fabrikerna. All betong tillverkas enligt Europastandard EN 206 och bolaget jobbar hela tiden för att minska sin klimatpåverkan. Våra kunders resultat bygger på kompetens från engagerad personal och vi vill hitta dig som vill vara med och bidra till fortsatt framgång.

I tjänsten som Processoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att tillverka färsk betong med hjälp utav ett datoriserat styrsystem. I tjänsten förekommer också körning av hjullastare och diverse andra arbetsuppgifter som hör tillverkning och underhåll av fabriken till.

Våra kunders arbetsplatser är belägna i Västra Götalandsregionen

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta med betong som processoperatör, processtekniker eller har annan relevant erfarenhet från bygg- eller betongbranschen. Vi tror att du har gått klass II-utbildningen inom fabriksbetongtillverkning, har du även klass I är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta som driftledare är det ett stort plus. Vi söker dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och har fingertoppskänsla.

Stämmer ovan information in på dig? Då ska du ansöka för tjänsten!
Vi intervjuar och rekryterar löpande för kunder i Västra Götaland.

Sökord: Driftledare, Processoperatör, Betongtillverkning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 56047