Jobbet Produktionspersonal till Benders i Uddevalla har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Produktionspersonal till Benders i Uddevalla publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Uddevalla

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar. Har du erfarenhet av bygg, anläggning, el eller industri och vill jobba och utvecklas inom ett företag som är Nordens ledande tillverkare inom byggsektorn, då är detta ett företag där du kommer att trivas.

Vi på Randstad söker nu flera produktionsmedarbetare till Benders i Uddevalla. Deras anläggning Kärranäs i Uddevalla har Prefabtillverkning av väggar, trappor och balkonger och verksamheten befinner sig i en expansiv utvecklingsfas. Uppdragen ingår i vår uthyrningsverksamhet men för rätt person finns det efter en period goda chanser att bli rekryterad till företaget.Som produktionsarbetare kommer du att ingå i ett arbetslag där samarbete och kommunikation är framgångsfaktorer. Även självständigt arbete förekommer. Du kommer att arbeta med bland annat att gjuta betongprodukter efter ritningar, armering, gjutning och avformning. Då arbetet är fysiskt krävs det att du trivs med att arbeta med kroppen. Produktionen utförs enligt ritningar vilket innebär att du är delaktig i produktionen från början till slut.
 
 

•  Ritningsläsning


•  Betongarbete


•  ArmeringOmfattning: Heltid med önskad start början av året 2020Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Du ska ha gymnasieutbildning, gärna från byggprogrammet eller annan relevant utbildning. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet av ritningsläsning samt minst ett års arbetslivserfarenhet av att arbeta inom bygg, anläggning eller industri. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att gjuta eller av att armera. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift
 
 Som person är du en lagspelare, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du bör vara prestigelös och ödmjuk då arbetsuppgifterna varierar. Du har en positiv inställning, är självgående och är noggrann med tider och säkerhet. Det är även viktigt att kunna lyfta blicken och se ett större perspektiv samt att vara initiativtagande i sitt arbete. 


Sista ansökningsdag: 2019-12-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För ytterligare information: petter.digneus@randstad.se 


Benders Byggsystem AB som är ett dotterbolag till Benders Sverige AB, utvecklar, tillverkar och monterar industriellt producerade stommar i betong och stål för flerfamiljehus, kontor, industri och handel.

Uppdragsgivare: Benders Byggsystem AB

Ort: Uddevalla kommun

Sista ansökningsdag: 2019-12-16

Kontaktperson: Petter Digneus

Referens

201230417

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till