Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Betongarbetare till kund i Ucklum jobb i Ucklum på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Betongarbetare till kund i Ucklum på Randstad AB

Betongarbetare till kund i Ucklum

Randstad AB Ucklum, Västra Götalands län Deltid


arbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av armering eller betongarbete? Ser du dig själv som en händig lagspelare med fokus på lösningar? Har du erfarenhet kring bygg, anläggning eller industrisektorn? Då är detta ett uppdrag där du kommer att trivas!  

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.


ansvarsområde.

Som produktionsarbetare kommer du att arbeta tillsammans med andra personer i olika arbetslag där samarbete och kommunikation är viktiga framgångsfaktorer. Arbetet kan även komma att kräva en del självständigt arbete. Detta är ett fysiskt arbete så det är extra viktigt att du som person trivs att arbeta med kroppen då uppdraget i stor grad består av att gjuta betong, armera och sköta avformningar av olika slag. I arbetet så kan det även komma att krävas att du kan läsa av olika typer av ritningar för att kunna utföra arbetet korrekt. 


arbetstider.

Heltid, (möjliga pass: dagtid, kväll eller natt) Med start enligt överenskommelse. Efter avslutad inhyrningsperiod finns goda möjligheter till anställning hos företaget.


kvalifikationer.

Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med fysiskt arbete och god laganda. Du ska gärna ha gymnasieutbildning, gärna från byggprogrammet eller annan relevant utbildning. Vi ser det som meriterande med tidigare erfarenhet av ritningsläsning samt minst ett års arbetslivserfarenhet av att arbeta inom bygg, anläggning eller industri. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att gjuta eller av att armera. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift

Som person är du en lagspelare, lyhörd, flexibel, och tålmodig. Du bör vara prestigelös och ödmjuk då arbetsuppgifterna varierar. Du har en positiv inställning, är självgående och är noggrann med tider och säkerhet. Det är även viktigt att kunna lyfta blicken och se ett större perspektiv samt att vara initiativtagande i sitt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Sök tjänsten endast via länk t.o.m. 2021-12-13, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
 
För information: Petter Digneus, Konsultchef, [ Email address blocked ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201364003