Jobbet Betald trainee till att bli Key Account Manager har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Betald trainee till att bli Key Account Manager publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet inom försäljning och vill ta nästa steg i din karriär? Är du en social och driven person som vill arbeta på ett företag med stora möjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Teknotrans söker nu två innesäljare till deras kontor i Göteborg. Teknotrans är en kvalitetssäkrad översättningsbyrå som levererar professionella översättningar till en mängd olika branscher. Dina främsta arbetsuppgifter som innesäljare kommer vara att bearbeta befintliga kunder som varit inaktiva en tid. Du kommer återkoppla till dessa via telefon och mail och därefter lämna över dem till Teknotrans Acoount Manager/Key Acoount Manager´s. I arbetet ingår även leadsbearbetning. Du kommer få en gedigen upplärning inom branschen och du kommer att få en allmän visstidsanställning på 12 månader. Därefter är Teknotrans målsättning och förhoppning att du ska avancera till rollen som Key Account Manager. Det finns med andra ord stora möjligheter att utvecklas i din säljarroll!

Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Teknotrans. Anställningen är på heltid och arbetstiderna är förlagda på vardagar med kontorstider, ca 8.00-16.45.

Detta söker vi:

Som person är du modig, lyhörd, ambitiös och resultatorienterad. Du har ett brinnande intresse för försäljning och service. För oss är personlighet och inställning det allra viktigaste. Du har ett starkt driv, mycket energi och är uthållig. Du är lösningsfokuserad och arbetar för att nå dit du vill. Självklart kan det vara bra att du har erfarenhet av försäljning och kundkontakt sedan innan.
Ett krav för tjänsten är att du kan utrycka dig mycket väl i både det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Låter detta som en spännande tjänst för dig? Sök redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Om arbetsgivaren:

Teknotrans AB
En kvalitetssäkrad översättningsbyrå.
Vi levererar professionella översättningar som ger nöjda kunder, medarbetare och användare
– på nästan världens alla språk!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41383

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Rekryteringskonsult Göteborg Wise Professionals

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Göteborg).