Jobbet Best Transport i Göteborg söker medarbetare inom terminal/IT-logistik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Best Transport i Göteborg söker medarbetare inom terminal/IT-logistik publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du ansvarsfull, ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt? Har du god samarbetsförmåga och besitter en hög servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

På terminalen hos Best Transport lastas och lossas dagligen diverse fordon med motvikstruck och ledstaplare. Vi sorterar gods inne på terminalen och hanterar allt från pallar till skrymmande gods, det förekommer även lastsäkring av gods. I det dagliga arbetet ingår att möte och hjälpa chaufförerna.

Best Transport terminal i Kallebäck hanterar Göteborgs/Västra Götalands IT-logistikuppdrag. Tjänsten innefattar in- och utleveranser, uppmärkning och kontroll över vad som går in och ut från lagret. I arbetet ingår även avisering och transportplanering, samt kontakt med kunder för att boka in tider för onsite tjänster. Daglig uppföljning med chaufförer som utför IT-logistikuppdrag ingår.

Detta söker vi:

Som person är du ansvarsfull, noggrann och flexibel. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och har lätt för att samarbeta. Du har datorvana, behärskar Office-paketet och du har dessutom goda tekniska grundkunskaper.

Det är meriterande om du har erfarenhet av lager, terminalarbete och lastsäkring.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43349

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till