Jobbet Besiktningsman till ledande Miljöföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Besiktningsman till ledande Miljöföretag publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Järfälla

Arbetsbeskrivning


Har du teknisk bakgrund och förståelse för mekanik? Vill du ha en tjänst där du ständigt får uppleva olika miljöer och ställs inför nya utmaningar? Då kan vi ha rätt tjänst för dig! Ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet!

Dina arbetsuppgifter
Som Besiktningsman kommer du göra egenkontroller för att kontrollera förhållandet mellan slam, vatten och olja i oljeavskiljare. Då testar du också larmfunktionen och alla filter för att säkerställa god genomsläpplighet. Du kommer vara ute majoriteten av tiden på olika kunduppdrag. Du täcker Stockholmsområdet men vid behov kan du behöva åka till andra städer i Sverige och vid större projekt sker övernattningar. Du kommer att gå in i tomma oljeavskiljare för att se över att de uppfyller krav enligt Swedac, detta förutsätter att du inte har rädsla för trånga utrymmen. Efter en besiktning ansvarar du för de administrativa uppgifterna, exempelvis att föra rapporter. Ibland finns det möjlighet att arbeta administrativt hemifrån. säkerställa oljeavskiljarens funktion genom tömning och byte av de filter som upptar stora mängder suspenderat slam och oljerester.

Om företaget
Vår kund är idag Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Deras verksamhetsområde sträcker sig över hela Sverige och deras fokus är att förse kunder med kostnadseffektiv, hållbar, pålitlig och enkel återvinning. Mer information ges vid ett intervjutillfälle!

Din profil
Skallkrav -B-körkort -Datavana (Officepaketet) -Flytande Svenska i tal och skrift -Teknisk bakgrund (Förståelse kring ex. mätlaser, mekanik mm) Meriterande -Extra plus i kanten är om du är ackrediterad besiktningsman -Engelska

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Utgår från Stockholm Start: Start omgående eller enligt ÖK Omfattning: Heltid 06:00-15:30, 06:30-16:00 Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!

Referens

20242

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till