Jobbet Besiktningsman OVK / Ventilationstekniker till GITAB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Besiktningsman OVK / Ventilationstekniker till GITAB publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

GITAB startades 2013 och har haft en kraftig tillväxt sedan starten. I vår fortsatta expansion söker vi nu en Besiktningsman för OVK alternativt en Ventilationstekniker som vill bli OVK-certifierad.

Arbetsuppgifter
Som OVK-besiktningsman hos oss kommer du att jobba med ventilationskontroll både självständigt och tillsammans med andra serviceledare på ventilationsavdelningen.
Även om ventilationskontroll är huvuduppgiften så ingår också arbetsuppgifter som t ex injustering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har behörighet att utföra OVK-besiktningar/kontroller. Alternativt att du har viljan och den erfarenhet som krävs för att bli certifierad. Meriterande är om du jobbar eller har jobbat med injustering.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen så tror vi att du som person är serviceinriktad och har lätt för kundkontakter, är engagerad och kan jobba både självständigt och i team. Du har ett intresse och förmåga att hjälpa våra kunder att leverera bra lösningar. Du är ansvarsfull, positiv och strukturerad.

Tjänsten är en heltidsanställning med fast lön enligt överenskommelse och tillträde så snart som möjligt. Placeringsort är Västerås.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete på ett företag som växer tillsammans med sina medarbetare. Då vi har ett brett utbud av tjänster finns stora utvecklingsmöjligheter.

Global InfraTeknik AB, GITAB, är din servicepartner för fastighetstekniska- och industriprocess tjänster. Vi levererar tjänster för optofiber, vs, el, ventilation, kyla och styr- och reglerteknik. Vårt mål är att underlätta för våra kunder och frigöra tid till att producera, vi tar hand om resten och ser till att det fungerar på bästa sätt.

Företaget består idag av ca 60 medarbetare på tre orter, Västerås, Fagersta och Ludvika. Vi utför arbeten kring hela Mälardalen, Uppsala samt Stockholm med huvudsaklig inriktning mot entreprenader, service- och underhåll. Läs mer på www.git-ab.se 

Låter detta intressant för dig?
Din ansökan skickar du in genom att klicka på knappen nedan, senast den 23 september. Intervjuer sker löpande så gör detta så fort som möjligt! Frågor om tjänsten besvaras gärna av Malin Brygg hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar tillfälligt CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!


Välkommen!

Referens

norenlindholm1815

Liknande jobb

Elektromekaniker Eskilstuna Volvo Group

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till