SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Beredare till utvecklingsprogram hos Vattenfall Services! jobb i Nyköping på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Beredare till utvecklingsprogram hos Vattenfall Services! på Academic Work

Beredare till utvecklingsprogram hos Vattenfall Services!

Academic Work Nyköping, Södermanlands län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Trivs du med frihet under ansvar i en resultatorienterad verksamhet? Vill du dessutom ta chansen att ingå i ett utvecklingsprogram som utformas av Academic Work och Vattenfall Services för att säkerställa din utveckling? Som beredare kommer du vara med och trygga miljön inför framtiden.


Om tjänsten
Vattenfall Services erbjuder en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där alla hjälps åt. I rollen som beredare arbetar du individuellt, men kommer samtidigt att ingå i ett lag som stöttar varandra och gemensamt bidrar till att utveckla verksamheten. Friheten att planera dina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag. För att lyckas i den här rollen krävs det att du är en driftig och öppen person som har lätt för att bygga nya relationer och samarbeta.

I denna roll kommer du bli en del av ett individuellt anpassat utvecklingsprogram. Utvecklingsprogrammet pågår under hela konsultuppdraget där du inledningsvis tar del av ett introduktionsprogram för bästa möjliga start. Programmet består bland annat av löpande kompetensförsörjning genom lärarledda utbildningar inom allt från personlig utveckling och teknisk kompetens. Därefter kommer du under resterande konsultuppdrag samarbeta tätt med en mentor och närmsta konsultchef på Academic Work för löpande coachning och stöttning. Detta för att du ska få bästa möjliga förutsättning i rollen. Ambitionen är att denna anställining ska ske av Vattenfall Services där Academic Work kommer stötta med utvecklingsprogrammet under konsultens första sex månader.

Vattenfall Services är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av deras tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Arbetsuppgifter
Som beredare på Vattenfall Services innebär arbetet att du projekterar projekt inom eldistributionsnät i Södermanland. Det handlar om nybyggnations- och underhållsprojekt på luftlednings- och jordkabelnät och i nätstationer. Du kommer dels arbeta inne på kontoret men även ute i fält. Därav ingår mycket kontakter med markägare, kunder och myndigheter.

I ansvaret ingår även:

* Hantering av tekniska lösningar
* Nätberäkningar och ekonomiska kalkyler
* Tillståndsfrågor
* Materialbeställningar
* Dokumentation och uppföljning

Vi söker dig som

* Har erfarenhet som beredare eller är en erfaren distributionstekniker/tekniker/montör inom ledningsunderhåll och eldistribution som vill utvecklas
* Har en elteknisk utbildning, eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig
* Allmän god datorvana i officepaketet
* Har B-körkort, då det ingår resor i arbetet
* Talar och skriver svenska flytande

Vidare är det meriterande om du har:

* Projektörkunskap eller erfarenhet av linjedistributions- och kabelarbete samt EBR- kännedom
* Erfarenhet av att räkna på och sammanställa kalkylunderlag
* Goda kunskaper i engelska

Som person är du:

* Relationsskapande
* Samarbetsvillig
* Resultatinriktad

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, Tillsvidare
* Placering: Nyköping
* För denna tjänst krävs en säkerhetsprövning inkluderande utdrag ur belastningsregister, säkerhetsintervju och drogtest
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland Vattenfalls kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har Vattenfall drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter och deras verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15082027-SE