Jobbet Beredare till Eltel - Distrikt Nord har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Beredare till Eltel - Distrikt Nord publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sundsvall
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Eltel. Du kommer att erbjudas stora möjligheter att utvecklas både inom företaget och personligen!

Information om uppdraget:

Som beredare på Eltel ansvarar du för planering, kalkylering och förberedning av elnätsbyggnationer. Vi söker dig som vill arbeta inom en organisation där du får vara med och utvecklas och påverka. Vi söker dig som vill växa affärsmässigt och känner dig trygg i att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Du kommer att arbeta med planering och förberedelse av större byggnationer. Du har också administratriva uppgifter och ansvarar för dokumentation kring byggnationer. Du sammanställer byggunderlag och har kontakt med markägare och myndigheter. Du har ett nära samarbete med projektledare, montörer och projektadministratörer. Du rapporterar direkt till chefen för teamet på elsidan som är stationerad i Sundsvall.

Placeringsort är i första hand Sundsvall men för rätt sökande med erfarenhet finns möjlighet till placering på annan ort i mellannorrland. Detta är ett rekryteringsuppdrag där processen hanteras av StudentConsulting men du blir direktanställd av Eltel.

Tillträde enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Hos Eltel är det högt tempo och det är viktigt att du är intresserad av det affärsmässiga och vill leda projekt och utvecklas långsiktigt. I denna roll har du kontakt med många kollegor på olika positioner inom Eltel varför vi ser det som viktigt att du är en god kommunikatör. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och är givetvis van att arbeta med dator som arbetsredskap.

För att vara aktuell för uppdraget ser vi att du har minst 3 års tidigare erfarenhet som beredare alternativt dig som har god tidigare erfarenhet av liknande arbete inom el. Du har fullständiga gymnasiebetyg från el-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av arbete med lokalnät 0,4-20kV jordkabel och luftledning. Du har kunskap om EBR konstruktioner och uppbyggnad. B-körkort är ett krav.

Känns detta intressant eller vill du veta mer? Skicka in en ansökan så tar vi kontakt så vi kan prata vidare. Bra förmåner och stora möjligheter inom företaget erbjuds rätt person!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42162

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Elektronikkonstruktör till Aiab Energy Timrå StudentConsulting
Sommar vikarie Elgiganten Phonehouse Sundsvall Elgiganten AB
HR-chef till Härnösands Kommun Härnösand Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Kommunikationschef till Härnösands Kommun Härnösand Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ekonomichef till Härnösands kommun Härnösand Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Servicetekniker till Norrland Mark & Park Härnösand Professionals Nord
Anläggare till Norrland Mark & Park Härnösand Professionals Nord
Teknikkommunikatör Sundsvall Combitech
Omgående extrajobb som receptionist på Com Hem Härnösand StudentConsulting
VVS konstruktör till Sweco! Sundsvall Academic Work
Jurist med förhandlingsansvar till Fastighetsägarna MittNord Sundsvall Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Juniora .Net-utvecklare till SSG Sundsvall Academic Work
CGI Talent Program Sundsvall CGI
Ledande montör till Eltel - Distrikt Nord Sundsvall StudentConsulting
Säljansvarig Tillverkningsindustri Sundsvall Hays Specialistrekrytering
Säljare till Berendsen Sundsvall Säljpoolen
Ledande montörer sökes till Eltel Power! Sundsvall Professionals Nord
Marknadsansvarig till Savecore Sundsvall Professionals Nord
Hantlangare fältgeotekniker till Ramböll Sundsvall Professionals Nord
Kundansvarig till Tibnor Sundsvall Academic Work

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Ingenjör - Sundsvall).
Du kan avregistrera dig när som helst.