Jobbet Beredare till Eltel - Distrikt Nord har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Beredare till Eltel - Distrikt Nord publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Sundsvall
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Eltel. Du kommer att erbjudas stora möjligheter att utvecklas både inom företaget och personligen!

Information om uppdraget:

Som beredare på Eltel ansvarar du för planering, kalkylering och förberedning av elnätsbyggnationer. Vi söker dig som vill arbeta inom en organisation där du får vara med och utvecklas och påverka. Vi söker dig som vill växa affärsmässigt och känner dig trygg i att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Du kommer att arbeta med planering och förberedelse av större byggnationer. Du har också administratriva uppgifter och ansvarar för dokumentation kring byggnationer. Du sammanställer byggunderlag och har kontakt med markägare och myndigheter. Du har ett nära samarbete med projektledare, montörer och projektadministratörer. Du rapporterar direkt till chefen för teamet på elsidan som är stationerad i Sundsvall.

Placeringsort är i första hand Sundsvall men för rätt sökande med erfarenhet finns möjlighet till placering på annan ort i mellannorrland. Detta är ett rekryteringsuppdrag där processen hanteras av StudentConsulting men du blir direktanställd av Eltel.

Tillträde enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Hos Eltel är det högt tempo och det är viktigt att du är intresserad av det affärsmässiga och vill leda projekt och utvecklas långsiktigt. I denna roll har du kontakt med många kollegor på olika positioner inom Eltel varför vi ser det som viktigt att du är en god kommunikatör. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och är givetvis van att arbeta med dator som arbetsredskap.

För att vara aktuell för uppdraget ser vi att du har minst 3 års tidigare erfarenhet som beredare alternativt dig som har god tidigare erfarenhet av liknande arbete inom el. Du har fullständiga gymnasiebetyg från el-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av arbete med lokalnät 0,4-20kV jordkabel och luftledning. Du har kunskap om EBR konstruktioner och uppbyggnad. B-körkort är ett krav.

Känns detta intressant eller vill du veta mer? Skicka in en ansökan så tar vi kontakt så vi kan prata vidare. Bra förmåner och stora möjligheter inom företaget erbjuds rätt person!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42781

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Juniora .Net-utvecklare till SSG Sundsvall Academic Work
Energiingenjör inom VVS till Sweco Sundsvall Professionals Nord
Senior projektledare till Eltel sökes! Sundsvall Professionals Nord
Avdelningsledare Hemelektronik Sundsvall Elgiganten AB
Eltekniker till STT Emtec Sundsvall Professionals Nord
Interim lönekonsult Sundsvall Amendo Bemanning
Affärsassistent till SCA Wood Sundsvall StudentConsulting
Säljagent till Morups Fönster AB Sundsvall Sundsvall StudentConsulting
Innesäljare till proaktivt team Sundsvall Amendo Bemanning
Kommunikatör till Com Hem Timrå StudentConsulting
Kommunikatör till Com Hem Härnösand StudentConsulting
Forskare inom Tillämpad Digitalisering Sundsvall RISE Research Institutes of Sweden
Regionchef Mellannorrland Sundsvall Unionen
Tillståndstekniker Sundsvall e.on
Projektledare Sundsvall Atea
Lösningsarkitekt Cloud Sundsvall Atea
Butiksmedarbetare till Axfood! Sundsvall Professionals Nord
Tekniker sökes för uppdrag hos Eltel! Sundsvall Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till