Jobbet Beredare med IT-intresse till stöd- och träningssystem på Saab Aeronautics i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Beredare med IT-intresse till stöd- och träningssystem på Saab Aeronautics i Linköping publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Har du intresse för både IT och logistik samt brinner för ordning och struktur? Vi söker nu dig som vill vara med och bereda Saabs spännande stöd- och träningssystem för produktion. Systemen består bland annat av datorer, flygplansapparater och cockpitstrukturer. Låter det intressant? Läs mer nedan och sök!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Området som du blir en del av i denna roll är Simulatorer, träning och support och sektionen där teamet ingår är Datorplattform, Produktion och leverans. Området tillhör Saabs affärsområde Aeronautics och där i sin tur forsknings- och utvecklingsavdelningen. Avdelningen består av erfarna ingenjörer i en miljö som stöttar karriärutveckling och personlig mognad. De har ett öppet klimat där samarbete och kommunikation är en nyckel till framgång och trivsel. Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Saab AB och fördelar med att jobba där? Gå då in och läs mer på Saab Life.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer arbeta i ett mindre produktion- och leveransteam inom Datorplattform på Aeronautics i Tannefors Linköping. Där kommer du att arbeta med produktionsunderlag till träningssystem för Gripenpiloter och stödsystem till Gripen. Det närmsta teamet består av cirka fem personer och du kommer även samarbeta med utvecklingsteam och inköpsavdelningen. Det kommer finnas utrymme för verksamhetsutveckling i rollen då teamet ständigt arbetar med att förbättras tillsammans. Arbetet inkluderar bland annat: - Tillse att systemen går att producera inom vår produktion - Beredning av produktionsunderlag, tex artikeldata, produktstrukturer och operationslistor - Vara behjälplig i utvecklingsprojektens planering av artiklars arbetsflöde - Stödja utvecklingsprojekten i framtagning av underlag till produktingående artiklar - Kommunicera med inköpsavdelningen - Utveckla nya eller befintliga produktionsflöden - Effektivisering och ständig förbättring av vår process att bereda produkter

Din profil
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande med fördel inom området produktion, logistik, IT eller teknik. Ditt hjärta bör klappa för ordning och struktur samtidigt som du är lösningsfokuserad. Du kan driva ditt arbete framåt och en god samarbetsförmåga är en förutsättning för att trivas i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har: - Intresse av teknik och IT - Minst två års relevant arbetslivserfarenhet - God kommunikationsförmåga i tal och skrift både på svenska och engelska Det är meriterande med erfarenhet av: - Affärssystem, tex IFS ERP - Arbete i produktionsverksamhet - Att arbeta i projekt - Arbete i angränsande verksamhet till produktion Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess, därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Ansökningsförfarande
Urvalet kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag om 6 månader hos Skill med möjlighet till fortsatt anställning på Saab. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Jerner, isabelle.jerner@skill.se. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

4854

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till