Jobbet Beräkningsingenjör Struktur / Calculation Engineer / Automotive har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Beräkningsingenjör Struktur / Calculation Engineer / Automotive publicerad av Semcon

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi på Semcon söker nu vår framtida kollega till vårt beräknings-team. Du kommer ingå i ett team konsulter som stöttar våra kunder med varierande tekniska beräkningar. Antingen sitter du på vårt moderna huvudkontor på Lindholmen, eller ute hos en av våra kunder. Kunderna finns i många olika branscher vilket skapar möjligheter för dig som medarbetare att utvecklas i den riktning du finner mest intressant! 
I din roll kommer du stötta produktutvecklingsprojekt med din expertis inom tekniska beräkningar/simuleringar. Du kommer agera som ett bollplank i utvecklingsprocessen och ge förslag på förbättringar för att se till att alla ställda krav uppfylls. Detta gör du antingen på vårt kontor där vi både stöttar interna projekt och externa kunder eller så stöttar du våra kunder på plats hos dem. 
Du har en M.Sc i Applied Mechanics, Automotive Engineering eller liknande och har också 3-6 års yrkeserfarenhet av tekniska beräkningar. Du tar ansvar för ditt arbete och kan kommunicera bra med din omgivning. Du får en kick av att lösa problem och ser dig själv som analytisk. Har du dessutom tidigare arbetat som konsult är detta ett stort plus i kanten.  
För dig är Svenska och Engelska inga konstigheter i varken tal eller skrift.
Du har också kunskaper i Ansa, Abaqus, Nastran eller Ansys. 
Vi har många kunder inom den ständigt föränderliga fordonsbranschen. Vi anser därför att du har ett försprång om du har erfarenhet från branschen sen tidigare.   
Vad är det absolut viktigaste? Att du ständigt vill lära dig nytt! Finns intresset kommer kompetensen.  
Vi värdesätter att du är du, oavsett vem du är. Vi vill att du ska utvecklas tillsammans med oss! På Semcon är alla viktiga, och vi vill att våra medarbetare ska hålla länge vilket gör att vi aktivt jobbar för en sund balans mellan arbetsliv och fritid. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö där du arbetar nära experter från alla olika områden, något som bidrar till ständigt lärande och utvecklande av dina egna förmågor.  
Varmt välkommen med din ansökan!  
Om du har frågor om positionen, vänligen vänd dig till Daniel Tappert via Daniel.Tappert@Semcon.com eller 0736-82 76 71.

Referens

145473

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till