Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Beräkningsingenjör prefab till COWI i Göteborg jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Beräkningsingenjör prefab till COWI i Göteborg på Poolia

Beräkningsingenjör prefab till COWI i Göteborg

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Brinner du för beräkningar inom byggnadskonstruktion? Med fokus på beräkningar är du med och ser till att COWI’s kunder får den bästa leveransen.
Har du jobbat i flera år med prefab-projektering och konstruktionsberäkningar och vill komma till en organisation med stora och varierande projekt? Då vill vi gärna komma i kontakt med just dig!

COWI upplever ett stort tryck på marknaden, särskilt hos kunder inom prefabricerad betong, och får många förfrågningar på intressanta projekt. De trogna kunderna ställer krav, och COWI anstränger sig verkligen för att kunna erbjuda sina tjänster när de efterfrågas! COWI’s verksamhet inom byggkonstruktion är mångfacetterad och får ofta förtroendet att ta hand om och koordinera samtliga tekniska discipliner i projekten. Det innebär att man ofta samverkar med kollegor, inte bara i Sverige utan i hela världen.
Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Du kommer till en stor konstruktionsverksamhet i COWI, totalt är man drygt 200 konstruktörer som jobbar inom fastighet, anläggning, bro, tunnel, tung industri och energi. Kollegorna finns på 8 olika kontor i landet, bla Göteborg, Stockholm, Malmö, Skövde och Vänersborg. Inom Byggteknik Hus arbetar man med projektering av bostäder, fastigheter för hälsa och sjukvård samt kommersiella byggnader.
I rollen som beräkningsingenjör prefab så blir du en del av ett team som är experter på beräkningar och du kommer arbeta fördjupat med konstruktionsberäkningar. Du kommer att jobba tight med bla uppdragsledare, handläggare och övriga discipliner i projekten där ni tillsammans för arbetet framåt.
Att arbeta som konsult hos COWI innebär att du aktivt bidrar till försäljning av COWI’s tjänster och kundkontakt är ett naturligt inslag i rollen.
Du kommer ges goda möjligheter att genomföra idéer och arbetssätt utifrån dina erfarenheter och tankar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du är med och tar fram fungerande stomsystem, utvecklar beräkningsmodeller och utför elementdimensionering som bland annat innefattar prefabricerade komponenter som tex balkonger, trappor, balkar, pelare, fasader och bjälklag. Även dimensionering av andra konstruktionsdelar som omfattas i stabiliserande system eller som efterfrågas av våra kunder.

Du arbetar i såväl 2D som 3D och i avancerade beräkningsprogram. Du kommer främst att arbeta med betong- och stålkonstruktioner och även utforma fungerande konstruktionslösningar med tillhörande detaljer.
I rollen ingår projektering från tidigt skede med att välja stomsystem och preliminär dimensionering men den stora insatsen sker i detaljskedet där du ofta gör analyser med hjälp av 3D-beräkningar och utför detaljdimensionering.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för konstruktion och specifikt inom prefabricerade betongkonstruktioner och har arbetat som konstruktör eller handläggare i minst fem år.
•  Du är civilingenjör med examen inom konstruktion eller liknande
•  Du har ett genuint intresse för kundbemötande och samverkan
•  Du är driven, målinriktad och analytisk
•  Du är van vid många kontaktytor och är en teamplayer som har lätt att samarbeta både internt och externt
•  Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
•  Du har erfarenhet av beräkningsprogram, gärna FEM-design, WIN-Statik och PRE-Stress

Om verksamheten
COWI är ett ledande internationellt konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället stort tack vare vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och kan hantera utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.
Vi har kontor i hela världen och 6.700 medarbetare som vanligtvis jobbar med mer än 10.000 pågående projekt.
COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige. [ Link removed ]

I denna rekrytering har COWI valt att samarbeta med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick, [ Email address blocked ] eller Emilia Malm, [ Email address blocked ]
Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos COWI på Skärgårdsgatan 1 i Göteborg. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61018