Jobbet Bemanningssjuksköterska till SÄBO har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bemanningssjuksköterska till SÄBO publicerad av Centric Care

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

OM UPPDRAGET
Hösten är här och vad passar väl bättre än att göra en nystart?! För dig som aldrig jobbat inom bemanning så kanske steget är att prova det nya flexibla livet! För dig som redan är en rutinerad bemanninssjuksköterska kanske en nystart kan vara att testa ett helt nytt uppdrag? Vi på Centric Care söker nu dig, ny eller gammal inom bemanning, till ett uppdrag inom SÄBO och korttids i vackra Dalarna. 

Behov finns omgående till och med 24/2-2019 med eventuell förlängning på särskilt boende och på korttidsenhet.
Hör gärna av dig redan idag om du är intresserad av tjänsten! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på särskilt boende/korttidsboende. Tjänstgöringsgrad 80-100% beroende på dina önskemål. Journalsystem VIVA.

DIN PROFIL

Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. Du ska vara trygg i din yrkesroll, van vid att jobba självständigt och fatta beslut. God svenska i tal och skrift. 
Erfarenhet av att jobba inom kommunal verksamhet är meriterande. 
B-körkort och körvanan är ett krav.

OM OSS

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo. Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.
 
Vi som jobbar på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns – vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss.
 
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Referens

8867

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till