Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bemanningssäljare / Student till Svensk Vårdsupport AB jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bemanningssäljare / Student till Svensk Vårdsupport AB på Bravura

Bemanningssäljare / Student till Svensk Vårdsupport AB

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en student och söker ett flexibelt extraarbete på sidan av studierna? Är du därtill en driven person som gillar utmaningar och drivs av att arbeta mot mätbara mål och resultat? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid motsvarande cirka 50%. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Svensk Vårdsupport AB. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Svensk Vårdsupport är ett bemannings- och rekryteringsföretag med kontor på Södermalm i Stockholm. Företaget är primärt verksamma inom vården och sociala omsorgen samt hjälper vårdenheter över hela Sverige med deras konsulter. Svensk Vårdsupport erbjuder en betydande roll i ett väletablerat men expanderande företag som tar väl hand om sina medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som bemanningssäljare arbetar du med att söka upp och få in nya kandidater till uppdrag inom vård- och omsorgssektor till deras konsultchefer som är redo att ta vid ansvaret i processen. Din primära uppgift är att kontakta kandidater och locka dom till att skapa ett intresse för att arbeta som konsult på uppdrag genom Svensk Vårdsupport. När du får kontakt med potentiella konsulter ser du till att göra kandidaternas profiler fullständiga i deras system så att de är redo att matchas ihop med ett uppdrag och kunna gå vidare i processen med konsultcheferna. Därtill arbetar du administrativt i ett användarvänligt system där du dels hittar listor med kontaktuppgifter till potentiella kandidater samt dels arbetar med att färdigställa kandidaternas profiler i systemet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du talar och skriver flytande på svenska
• Avslutad gymnasial utbildning
Meriterande
• Erfarenhet av service och/eller kundkontakt även att arbeta mot uppsatta mål
• Erfarenhet med arbete inom försäljning

Vi söker dig som har den rätta inställningen och viljan att göra ett bra jobb! Du är orädd att ta kontakt med nya människor och trivs i en social roll. Din kommunikativa förmåga ger dig bra förutsättningar att fånga andras intresse vid en första kontakt och att skapa relationer. Det är viktigt att du har en ödmjuk attityd och en förmåga att på ett professionellt sätt förmedla ditt ärende över telefon. Att ta egna initiativ ser du som motiverande och du strukturerar och driver ditt eget arbete framåt. Därtill är du inte rädd för att fråga om hjälp ifall du kör fast och trivs med en kultur där man ger feedback. Söker du ett jobb där du får chans att utvecklas och där du med rätt förutsättningar arbetar mot uppsatta mål är detta chansen för dig.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Södermalm, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Student, deltid, 50%, bemanningsäljare, innesäljare, säljare, vård, support, vårdsupport, telefon, telefonförsäljng, bemanning, Stockholm, Södermalm,

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3595701