Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Bemanningsrådgivare till StudentConsulting i Stockholm! jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Bemanningsrådgivare till StudentConsulting i Stockholm! på StudentConsulting

Bemanningsrådgivare till StudentConsulting i Stockholm!

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Vi söker en bemanningsrådgivare som tycker om att träffa människor och som trivs med det personliga mötet. I rollen kommer du utveckla din kunskap om bemanningsbranschen, utvecklas i försäljning och bredda dina kontakter inom näringslivet.

Information om uppdraget:

På StudentConsulting är den ena dagen, aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och snabbt till beslut.

I rollen som bemanningsrådgivare kommer du att arbeta strategiskt mot befintliga och nya kunder genom att rådgiva dem i bemannings- och rekryteringsfrågor. Det är din uppgift att identifiera potentiella kunder, genomföra kundmöten och genom en djupgående behovsanalys konsultera dem med passade bemannings- och rekryteringslösningar. I rollen kommer du testa på att jobba mot såväl mindre som större kunder inom både tjänsteman och arbetarsidan.

Vi ser gärna att du är en framåt och driftig person som brinner för tillväxt och utveckling. Du är ambitiös, en duktig problemlösare och framförallt målinriktad. Du kommer själv att planera och styra din tid och dina aktiviteter så det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad och resultatinriktad och har stenkoll på det du tar dig an och dina processer.

Tjänsten är på heltid och beräknas starta i mitten/ slutet på augusti. Arbetstiderna är främst förlagda under kontorstid, mån-fre 08.00 -17.00 med viss flexibilitet.

Detta söker vi:

Du trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer och har välutvecklade färdigheter för att lätt skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter. Du bör ha en akademisk examen inom ekonomi, personal eller liknande samt en god förmåga att prioritera då arbetstempot är högt och marknaden är i ständig rörelse. Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning är meriterande, gärna inom bemanningsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom resor till och från kunder görs dagligen så är B körkort ett krav.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58896