Jobbet Bemanningskoordinator för vikariepool på deltid 60% har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bemanningskoordinator för vikariepool på deltid 60% publicerad av StudentConsulting

Heltid
Göteborg
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du resultatorienterad och driven? Är du flexibel, morgonpigg och tycker om att arbeta med service, högt tempo och med snabba puckar? Vi söker nu en engagerad bemanningskoordinator till StudentConsultings kontor i Göteborg!

Information om uppdraget:

Krav för tjänsten är att du är studerande på minst 50 % alternativt annan sysselsättning på deltid
Tjänsten som bemanningskoordinator innebär att du främst arbetar med utbokning av lärarvikarier samt att hjälpa skolor med deras rekryteringsbehov. Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter och kunder.

Arbetsuppgifterna i rollen innebär bland annat:
- Schemaläggning av lärarvikarier
- Telefon- och mailkontakt med konsulter och kunder
- Rekrytering, telefonintervjuer och fysiska intervjuer

Även andra administrativa uppgifter kan förekomma. Du ingår i team om 3 personer och kommer rapportera till kundansvarig och affärschef.
Tjänsten kan variera men som utgångspunkt ca 60%, kl 06.00 – 11.00, måndag till fredag. Ni kommer bli inbokade utefter behov varför tjänsten går ner i tid under lov och sommaruppehåll.

Tjänsten kommer starta omgående under vecka 7. Du kommer få en grundlig introduktion och gå bredvid annan kollega.

Detta söker vi:

Det är meriterande med erfarenhet från serviceroller där telefonen och datorn använts som dagligt verktyg, exempelvis kundtjänst reception eller försäljning. Din datavana bör vara god och du har en väl utvecklad kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Tempot är ofta högt, därför tror vi att du har en hög tolerans mot stress och kan arbeta effektivt. Att ha en förmåga att fatta snabba beslut är ett måste. I gengäld trivs du med att snabbt se resultat av din arbetsinsats. Vi ser också att du är självständig, noggrann och utåtriktad. Vi tror att du har ett stort intresse för människor och genom ett helhjärtat engagemang kommer vara en god representant för StudentConsulting. Du brinner för att ge service till kunder och vill alltid lämna ett bra arbete efter dig. Vill du bli vår nästa kollega och arbeta med branschens nöjdaste kunder? Sök då tjänsten redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40843

Liknande jobb

Receptionist Göteborg Poolia
Kontorskoordinator Göteborg Poolia

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Göteborg).