Jobbet Bemanningsassistent till StudentConsulting Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Bemanningsassistent till StudentConsulting Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Heltid
Sundsvall
0,00kr/ år
9 ansökningar

Arbetsbeskrivning

StudentConsultings team i Sundsvall söker nu dig som studerar och i framtiden vill arbeta med bemanning och rekrytering. Om du är en flexibel doer med skinn på näsan och hög social kompetens - ta chansen att få arbeta på Sundsvalls bästa kontor!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som studerar och vill få en inblick i bemannings- och rekryteringsbranschen. Till en början kommer du att tillhöra vårt interna jourteam som främst arbetar med att ta emot sjuk- och friskanmälningar samt rapportera vidare dessa till våra kunder. Jourens öppettider är 24/7 måndag till söndag, men du som bemanningsassistent kommer främst att bemanna jouren mellan 7.00-10.00.

Rollen innebär även att assistera i rekryteringsprocesser, till exempel att genomföra urval, referenstagningar och enklare telefonintervjuer. Rollen kan komma att utvecklas med tiden, vilket därför kräver att du är flexibel och öppen för att lära dig nya arbetsuppgifter.

På StudentConsulting är vi experter på unga i karriären och våra kunder finns inom många olika branscher. Förutom bemanning- och rekrytering samarbetar vi med Arbetsförmedlingen där vi vägleder människor ut i arbete. Vi ser gärna att du även är intresserad av att stötta oss inom detta arbete.

Detta söker vi:

Du som söker studerar och har ett intresse för personal- och arbetsmarknadsfrågor. Vad du studerar är mindre viktigt, men vi tror att det är bra att du läser en utbildning som är relativt flexibel och där du själv kan styra över den tid du lägger på studierna och arbete.

Vidare ser vi gärna att du värderar både effektivitet och kvalitét, samt att du har skinn på näsan. Du är inte rädd för att kastas in i nya arbetsmoment och tycker om ta ansvar. Du är bra på att kommunicera både i tal och skrift då detta är en stor del av arbetet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, det är meriterande med fler språkkompetenser. Vi ser gärna att du har körkort B, men det är ej ett krav.

Vill du bli en del av vårt fantastiska team i Sundsvall? Då tycker vi att du ska skicka in en intresseanmälan så fort som möjligt. Tänk på att väl genomarbetade ansökningshandlingar ökar dina chanser i urvalsprocessen. Vi arbetar löpande med denna tillsättning och tjänsten tillsätts så snart vi känner att vi träffat rätt person. Är det du? Välkommen med ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40609

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn002 - Sundsvall).