Jobbet Beijer i Skogås söker Butiksäljare på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Beijer i Skogås söker Butiksäljare på heltid! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Huddinge
0,00kr/ år
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du en serviceinriktad medarbetare med kunskaper inom byggmaterial? Trivs du med att arbeta i team och att ta mycket ansvar? Har du dessutom erfarenhet av lager/butiksarbete? Då är denna tjänst något för dig!

Information om uppdraget:

För Beijers räkning söker vi en engagerad Butiksäljare på heltid med start omgående. I rollen som butikssäljare kommer du dagligen jobba med arbetsuppgifter så som:

Försäljning till kund i butik
Bemöta kunder för att ge tips, råd och service
Kassaarbete
Registrering av kundens varor i handdator
Orderplockning (kundordrar) samt uppackning av varor
Kampanjarbete, exponera varor
Ta emot beställningar, anskaffa varor som inte finns på lager
Lasta och lossa varor
Ankomstrapportera varor samt mottagningskontroll

Arbetet är förlagt under butikens öppettider måndagar-fredagar 06.00-17.00
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta hos vår kund i Skogås.

Detta söker vi:

Beijer värderar vikten av att leverera en hög kvalité och är mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot sina kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga för service. Medarbetarna på Beijer Byggmaterial leds av att varje kund ska bli sedd och uppmärksammad så att kunden lämnar butiken med ett gott intryck. Erfarenhet från byggmaterialförsäljning eller kunskap inom byggmaterial ses som en stor fördel. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor som alla jobbar för att leverera en hög kvalité och vara det bästa alternativet för våra kunder. B-körkort är ett krav och det är ett plus om du sen tidigare har truckkort. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och vi ser det även som starkt meriterande om du har kunskaper i bland annat polska, spanska och ryska.

Om du känner att det stämmer in på dig, tveka inte att söka. Urval och intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt kandidat.

Om arbetsgivaren:

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja och har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land – fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Företaget omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställda.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41211

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Huddinge).