Jobbet Behandlingsassistent natt har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Behandlingsassistent natt publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
17 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Funktionsstödsförvaltningen i Malmö stad är ny. Tillsammans arbetar drygt 2400 medarbetare med att skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar.
Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Stödhuset är ett boende med 15 platser och målgruppen är hemlösa personer med samsjuklighet, psykisk ohälsa och aktivt missbruk.


Arbetsuppgifter

Målet med verksamheten är att erbjuda ett icke tidsbegränsat boende, skapa trygghet samt ge hjälp och stöd i vardagen. Vaken tjänstgöring med visst hushållsarbete.
Arbetet är schemalagt med tjänstgöring varannan helg. Som behandlingsassistent på Stödhuset arbetar du med individuellt bemötande där varje boende får det stöd som efterfrågas.
Ett viktigt inslag är att förebygga och hantera konfliktsituationer vilka är vanligt förekommande. Stödboendet arbetar inte med behandling.


Kvalifikationer

Det är viktigt att ha kunskap och erfarenhet av målgruppen. Lämplig utbildning är därför socialpedagog, skötare psykiatri, socionom eller annan beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Har du dessutom utbildning inom psykiatri, missbruk, MI, konflikthantering är det meriterande.

Du har kunskap och erfarenhet av målgruppen och erfarenhet av nattarbete på boende eller institution.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter en positiv och engagerad inställning till målgruppen. Viktigt att kunna verka i en miljö med aktivt missbruk.

Du bör ha ett stort tålamod, tänka förebyggande och vara en prestigelös person som med en god portion fantasi och mycket god vilja försöker hitta lösningar på oförutsedda situationer.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då hoppas vi att du söker dig till oss. Kanske är det du som blir vår nya medarbetare?


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde september 2018

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-20

Referensnummer: 177-18-136

Kontaktpersoner
  • Marie Siljegovic Persson
  • Sektionschef
  • 0709-947291

Fackliga företrädare
  • Kristina Ekholm
  • Vision
  • 040-344834

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-18-136

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till