Jobbet Behandlingsassistent, timavlönad har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Behandlingsassistent, timavlönad publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Målet med verksamheten är att erbjuda ett icke tidsbegränsat boende, skapa trygghet samt verka för en bättre fungerande livs- och boendesituation för individer med psykossjukdom i kombination med aktivt missbruk.

Som behandlingsassistent på Stödhusen arbetar du med individuellt bemötande där varje boende får det stöd som efterfrågas.

Ett viktigt inslag är att förebygga och hantera konfliktsituationer vilka är vanligt förekommande. Stödhusen arbetar inte med behandling. 

I arbetet ingår visst hushållsarbete samt matlagning. Kvalifikationer

Det är viktigt att ha kunskap och erfarenhet av målgruppen. Lämplig utbildning är därför socialpedagog, skötare psykiatri, socionom eller annan beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Har du dessutom utbildning inom psykiatri, missbruk, MI, konflikthantering är det meriterande.

Du har kunskap och erfarenhet av målgruppen och erfarenhet av arbete på boende eller institution.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter en positiv och engagerad inställning till målgruppen. Viktigt att kunna verka i en miljö med aktivt missbruk samt i en stundvis rökig miljö.

Du bör ha ett stort tålamod, tänka förebyggande och vara en prestigelös person som med en god portion fantasi och mycket god vilja försöker hitta lösningar på oförutsedda situationer.

Stämmer beskrivningen in på dig? Då hoppas vi att du söker dig till oss. Kanske är det du som blir vår nya medarbetare?Om arbetsplatsen 

Stödhuset Bangatan och stödhuset Västra Skrävlinge är boenden för personer med samsjuklighet. Vår målgrupp är män och kvinnor med psykossjukdom i kombination med aktivt missbruk. Stödhuset Bangatan har 10 platser och är beläget i centrala Malmö, nära Södervärn och Möllevångstorget med närhet till tåg- och busstation. Stödhuset Västra Skrävlinge ligger nära Jägersro, omgivet av vackra grönområden. Det finns gratis bilparkering vid boendet och närmsta tågstation är Persborg. 

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform:Timanställning 
Omfattning: Varierande
Antal tjänster: 3
Tillträde: Enligt överrenskommelse
Publiceringstid (antal veckor): 4Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Referens

20201981

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till