Jobbet Barnskötare sökes till Maskrosens förskola har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Barnskötare sökes till Maskrosens förskola publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningOm arbetsplatsen

Maskrosens förskola har de senaste åren gjort en spännande resa in mot kreativitet och skapande. Som barnskötare har du stöd både av dina kollegor men även av nära ledning bestående av förste förskollärare och biträdande. Förutom medarbetarsamtal så har du även samtal med den nära ledningen under året.

Maskrosen är en väl fungerande förskola där det goda samarbetet vilar både på människorna och på egengjorda rutiner som underlättar vid tex frånvaro. Redan när man stiger in genom dörren så upplever många att den varma känslan blir tydlig

Förskolan är belägen i ett svagt socioekonomiskt område och förskolan är extra viktig för barnens lärande och välmående. För dig som barnskötare är detta en möjlighet att göra stor skillnad för barnen och Malmö. Du måste ha en tro på alla barns kompetens och tillsammans med arbetslaget utbilda barnen i att tänka självständigt och att lägga stort fokus på glädje och framtidstro.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på [ Link removed ] .

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Arbetsuppgifter

Som barnskötare arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Tillsammans med resten av arbetslaget utformar du utbildningen. Du arbetar för att erbjuda en trygg omsorg och stimulera barnens utveckling och lärande. Alla barnskötare i Malmö stad har schemalagd tid (2 tim/vecka) för reflektion, dokumentation och lärande med kollegor.Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du bör vara insatt i förskolans styrdokument och ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi vill gärna att du bidrar med engagemang, kreativitet och en positiv anda. Du möter varje barn med respekt och lyhördhet. Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med vårdnadshavare och kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelseÖvrigt

Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på [ Link removed ] .
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg – Belastningsregistret.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Referens

20202177

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till