Jobbet Barnskötare sökes till Maskrosens förskola har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Barnskötare sökes till Maskrosens förskola publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Som medarbetare inom förskolan i Malmö stad får du utvecklas i din yrkesroll och erbjuds tydliga karriärmöjligheter. Vår vision är att skapa barnens bästa förskola, och idag är det hos oss många spännande initiativ, forskningsprojekt och idéer tar fart. Läs mer på www.malmo.se/forskolekarriar

Maskrosens förskola är en fyraavdelningsförskola i Rosengård. I dagsläget finns två avdelningar för yngre barn och två för äldre barn. Förskolan ligger på Värner Rydénskolans område med en egen inhägnad gård med plats för spännande utelek, slingor att cykla på och sandlådor att leka i. Här finns träd, buskar och utrymme för fantasifulla lekar. Närområdet har många fina lekplatser och parker där barnen också kan utforska naturen och få nya intryck. Innemiljön är ljus och rymlig med stora möjligheter att skapa en god pedagogisk miljö.

På Maskrosens förskola är vi just nu inne i en spännande utvecklingsfas där fokus ligger på bemötande och förhållningssätt samt musik, pedagogisk miljö och barns undersökande. Varje vecka ges möjlighet att tillsammans med förste förskollärare reflektera kring förskolans utvecklings mål. Som barnskötare hos oss har du även möjlighet att sätta din pedagogiska prägel på verksamheten.


Arbetsuppgifter

Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du är väl insatt i förskolans rutiner och kan skapa en positiv atmosfär. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

För att utveckla kvalitén för barnen i förskolan får du som barnskötare i Malmö stad tid för verksamhetsutveckling med i genomsnitt två timmar per vecka. Det betyder att du får schemalagd tid för bland annat reflektion och lärande med kollegor, dokumentation, analys, observation och uppföljning


Kvalifikationer

•Vi söker dig som är utbildad barnskötare och är insatt i läroplanen.
•Du bör ha minst ett års erfarenhet från arbete i förskola.
•Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

För att lyckas i rollen som barnskötare ser vi att du har följande egenskaper/förhållningssätt:
•Ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor.
•Vill bidra med utveckling och förnyelse på din avdelning, förskola och ditt förskoleområde.
•Har förmågan till ett flexibelt arbetssätt – olika barngrupper kräver olika arbetssätt.
•Bidrar med kreativitet, reflektion och en positiv anda.

För att trivas på Maskrosens förskola tror vi att du är en engagerad, samarbetsvillig och lyhörd person som vill utvecklas tillsammans med dina kollegor enligt rådande forskning och förskolans styrdokument.
Vi söker dig som är intresserad av estetik såsom bild, musik och sagoberättande. Det är ett plus om du är kunnig inom utepedagogik, naturvetenskap eller pedagogisk dokumentation.


Varmt välkommen med din ansökan!Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-02-04

Referensnummer: 172-2491

Kontaktpersoner
  • Magdalena Tornler
  • Biträdande förskolechef
  • 0738-51 24 42
  • Åsa Olofsson
  • Förskolechef
  • 0768-52 23 34

Övrigt

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. I Malmö stad leds varje förskoleområde av en förskolechef samt två biträdande förskolechefer och två förste förskollärare. För dig som anställd innebär det tillgången av ett nära ledarskap med fokus på såväl din arbetsmiljö som den pedagogiska utvecklingen på förskolan och kanske i framtiden även ett möjligt karriärsteg för dig? Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och för dig som är nyutexaminerad en givande introduktionsperiod med en mentor.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Referens

172-2491

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till