Jobbet Barnskötare sökes till Fröhusets förskola har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Barnskötare sökes till Fröhusets förskola publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö
13 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Som medarbetare inom förskolan i Malmö stad får du utvecklas i din yrkesroll och erbjuds tydliga karriärmöjligheter. Vår vision är att skapa barnens bästa förskola, och idag är det hos oss många spännande initiativ, forskningsprojekt och idéer tar fart. Läs mer på www.malmo.se/forskolekarriar

Vi söker dig som vill vara med och skapa barnens bästa förskola i utbildningsområde Öster. Fröhusets förskola är en mindre förskola med två avdelningar som organiseras utifrån äldre och yngre barn. Vi strävar efter att barnen under sin tid på förskolan får möta pedagogiska miljöer i progression där kontinuitet och trygghet är nyckelord. Ett gott förhållningssätt och nära samarbete med föräldrarna genomsyrar verksamheten. Förskolan har Cronheims park som närmsta granne vilket ger goda möjligheter till spännande och lärorik uteverksamhet.

Inom utbildningsområde öster finns goda möjligheter till utveckling för dig som medarbetare. Vårt pedagogiska utvecklingsteam och specialpedagogiska team bidrar med kompetensutvecklingsinstatser och stöd utifrån de behov och intressen som finns. Förskolechef, biträdande förskolechef och förste förskollärare har ett nära samarbete i ledningsteamet som tillsammans med arbetslagen arbetar för att utveckla och säkra kvaliteten i områdets förskolor.

Samarbete och kollegialt lärande ser vi som en tillgång och styrka inom hela organisationen, vi tar vara på varandras kunskap och erfarenheter bland annat i den gemensamma pedagogiska utvecklingsgruppen.


Arbetsuppgifter

Som barnskötare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du är väl insatt i förskolans rutiner och kan skapa en positiv atmosfär. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor.

Som barnskötare i Malmö stad får du tid för verksamhetsutveckling med i genomsnitt 2 timmar i veckan. Det betyder att du får schemalagd tid för bland annat reflektion och lärande med kollegor, dokumentation, analys, observation och uppföljning. Målet med tiden är att utveckla kvalitén för barnen i förskolan, ge goda förutsättningar för dig som medarbetare att utföra ditt uppdrag varför och att bidra till en god arbetsmiljö, ökad medvetenhet, delaktighet och insikt kring gemensamt satta mål.


Kvalifikationer

•Vi söker dig som är utbildad barnskötare och är insatt i läroplanen.
•Du bör ha minst tre års erfarenhet från arbete i förskola.
•Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
•Grundläggande datakunskap

För att lyckas i rollen som barnskötare ser vi att du har följande egenskaper/förhållningssätt:
•Ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor.
•Vill bidra med utveckling och förnyelse på din avdelning, förskola och ditt förskoleområde.
•Har förmågan till ett flexibelt arbetssätt – olika barngrupper kräver olika arbetssätt.
•Bidrar med kreativitet, reflektion och en positiv anda.


Varmt välkommen med din ansökan!Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde snarast.

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2018-02-04

Referensnummer: 172-2489

Kontaktpersoner
  • Charlott Liljestrand
  • Biträdande förskolechef
  • 0732-01 53 19
  • Eva Nilsson
  • Förskolechef
  • 0709-25 43 09

Övrigt

Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Vi lockar kompetenta medarbetare genom att erbjuda spännande uppdrag, trygga anställningar och en arbetsplats där nyfikenhet och nytänkande är i fokus. Vi är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling och nya karriärvägar. I Malmö stad leds varje förskoleområde av en förskolechef samt två biträdande förskolechefer och två förste förskollärare. För dig som anställd innebär det tillgången av ett nära ledarskap med fokus på såväl din arbetsmiljö som den pedagogiska utvecklingen på förskolan och kanske i framtiden även ett möjligt karriärsteg för dig? Förutom spännande utvecklingsmöjligheter blir du som anställd i Malmö stad erbjuden kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och för dig som är nyutexaminerad en givande introduktionsperiod med en mentor.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Enligt skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta utdrag kan beställas på
http://www.polisen.se/sv/Service/Blanketter/Registerutdrag/Vanliga-blanketter/skola_barnomsorg/

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan, så var noga med att föra in alla meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Referens

172-2489

Liknande jobb

Administration / Administratör Hässleholm Bravura
Jobba med kundservice i Riga, Lettland! Trelleborg StudentConsulting
Bolagsjurist Legal Counsel Lund Axis Communications
Utvecklare inom Cloud Lund Axis Communications
Mechanical Engineer Malmö SAAB
Konstruktör Hässleholm Wikan Personal AB
Mätingenjör till PK Road Lund StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till