Jobbet Barnsjuksköterska med Uroterapeututbildning till Norrbotten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Barnsjuksköterska med Uroterapeututbildning till Norrbotten publicerad av Centric Care

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Vintrie
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

OM UPPDRAGET

Är du barnsjuksköterska med en uroterapeututbildning som vill ha uppdrag i Norrbotten? Har du kanske familj på annan ort och letar uppdrag där du kan vara borta 1 vecka per månad? Då ska du läsa vidare! Nu söker vi dig till ett uppdrag hos en av våra kunder i Norrbotten. Uppdraget är på en barnavdelning där barn från prematur v 32 upp till 18 år vårdas. Avdelningen har inriktning medicin, ortopedi och kirurgi, och har åtta vårdplatser varav 2 neo. Uppdragsperioden är var 4e vecka under 2019.

 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för en barnsjuksköterska på en avdelning med inriktning medicin, ortopedi och kirurgi. Måndag till torsdag kommer du att jobba med uroterapi. 
 
DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning barnsjuksköterska, med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som barnsjuksköterska. 
Uroterapeututbildning är ett krav. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Referens

8945

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till