Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Barnläkare sökes till Barncentrum Solna BUMM jobb i Solna på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Barnläkare sökes till Barncentrum Solna BUMM på Randstad AB

Barnläkare sökes till Barncentrum Solna BUMM

Randstad AB Solna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du tillhöra en trevlig och kompetent arbetsgrupp som har ett gott samarbete och där patienten är  i fokus? Tycker du om att arbeta med en varierad patientgrupp och vara en del av en verksamhet med korta beslutsvägar? Då kan detta vara arbetsplatsen för dig. 


ansvarsområde.

Barncentrum Solna BUMM söker nu dig som är specialist i barn och ungdomsmedicin. Du får möjlighet att vara med och påverka utvecklingen framåt samtidigt som det ges möjlighet till en bekvämare vardag. Teamet består av ca 28 medarbetare med bland annat barnläkare, ST läkare, barnpsykologer, barnsjuksköterskor, undersköterskor och medicinsk sekreterare. 


arbetstider.

Tjänstgöringsgrad: Helst 100%. Deltid går att diskutera, dock inte lägre än 75%. Barncentrum Solna kan erbjuda sina anställda flexibla arbetstider, betalda utbildningsdagar, regelbunden handledning och månadsvisa arbetsplatsträffar. Det är viktigt att du som anställd ska trivas och att du känner att du har stöd i ditt arbete.

Kollektivavtal och tjänstepension ITP finns. Finns även möjlighet till att löneväxla. Deras mottagning befinner sig centralt i Solna Centrum med väldigt bra kommunikationsförbindelser och gott om parkeringsmöjligheter.


kvalifikationer.

Du ska vara specialist i barn-och ungdomsmedicin och vara positiv till att handleda yngre kolleger. Meriterande om du är barnallergolog men dock inget krav. 

För att trivas i rollen som barnläkare på Barncentrum Solna ser vi gärna att du har lätt för att ingå i ett team och är strukturerad i ditt arbete. Här värdesätts en hjälpande hand och att man värnar om verksamheten. För dig är patientfokus och ett positivt bemötande en självklarhet.


ansökan.

Senaste ansökningsdag: 22-01-21. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag. 
Randstad Care ansvarar för rekryteringsprocessen men du blir anställd av Barncentrum Solna. För mer information om tjänsten kontakta gärna: Pernilla Håkansson, Rekryteringskonsult Randstad Care 0701-606446 alt [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201370255