SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Operations Manager till E.ON Energiinfrastruktur! på Academic Work

Operations Manager till E.ON Energiinfrastruktur!

Academic Work Malmö, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Är du någon som länge väntat på en mångsidig roll där du får chansen att tänka "outside the box"? I rollen som Operations Manager söker vi dig med förståelse för flöden och processer som vågar ta ut svängarna och brinner för operativt ledarskap såväl som strategisk utveckling och effektivisering av värdekedjor! Kanske har du tidigare erfarenhet av supply chain/planeringsarbete och är redo att ta dig an en ledande roll. Känner du igen dig? Var snabb och sök, urval sker löpande!Om tjänsten

E.ON befinner sig just nu i en spännande utvecklingsresa där de målsatt att senast 2025 erbjuda sina kunder 100% förnybar, återvunnen och hållbar energi. Fantastiskt, eller hur? Förutom arbetet för ett mer hållbart samhälle målsätter E.ON högt att skapa och bibehålla en inkluderande arbetsmiljö, möjliggöra mångfald bland sina anställda samt ligga i framkant med den digitala utvecklingen.

I rollen som Operation Manager ingår ansvar för koordinering, optimering och ledning av verksamhetens arbete från platsbesök hos kund till materialleverans och slutlig solcellsinstallation. Således kommer du vara en del av hela verksamhetens installationer av solceller från A till B. Vidare ingår projektsamordning och kontinuerligt förbättringsarbete i syfte att effektivisera och digitalisera verksamheten och /eller skapa en bättre kundupplevelse. Ett kontinuerligt förbättringsarbete är en naturlig del av uppgifterna. Ett närvarande ledarskap är en central del av arbetet och det finns ett ansvar för att utveckla och engagera medarbetare för att skapa en positiv företagskultur med goda prestationer.

I din roll får du befogenheter för att driva och ta beslut i bemanning av gruppen, ta driftrelaterade beslut med avvägning av vad som är mest optimalt utifrån rådande situation, sköter inköp enligt godkänt budget och attesträtt samt stoppar arbeten som utgör fara för människa, anläggning och/eller omgivning.

Du erbjuds

 • Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos företaget. Behovet för uppdraget är löpande men kommer att inledas med en 6 månaders anställning med mycket god chans till förlänging förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
 • En fot in på ett företag som vill satsa på dig och din utveckling
 • En dedikerad konsultchef som kan stötta och coacha dig i din framtida karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [ Link removed ] .Arbetsuppgifter

Som Operations Manager ansvarar du för:

 • Dialog med arbetsgruppers P&L och KPI:er, samt lönsamhet och operationella resultat i samarbete med chef
 • Att säkra god arbetsmiljö, kvalitet och kundnöjdhet
 • Operativ ledning, samt strategisk utveckling i samarbete med chef
 • Bemanning och rekrytering av gruppen enligt utvecklingsplan i samarbete med chef
 • Säkerställer att lagar och avtal följs enligt gjord delegering
 • Strukturering av företagsrelaterade åtagande så som utbildningsmatris, certifikat och abonnemang

Jobbkrav

Vi söker dig som

 • Har en gedigen kunskap och god förståelse för större värdekedjor, flöden och processer
 • Har relevant erfarenhet av ledarskap
 • Har B-körkort
 • Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
 • God kommunikationsförmåga, är pedagogisk, aktiv och drivande

Det är meriterande om du har erfarenhet av solceller eller energibraschen alt. någon form av teknisk bakgrund eller branschrelaterad utbildning.Övrig information

 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, initialt 6 månader med goda möjligheter till förlängning.
 • Placering: Malmö, Carl Gustavs väg 1 (I maj flyttar E.ON till ett nytt kontor i närheten av Malmö C).

I denna tjänst finns det goda möjligheter att arbeta både på distans och fysiskt. E.ON tillämpar 50/50 policy för närvaro på kontoret.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15090824-SE