SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Manager of Operations på Axians

Manager of Operations

Axians Stockholm Heltid
Ansök på företagets hemsida
Axians, VINCI Energies varumärke inom ICT - Information and Communication Technology, designar, implementerar, driftar samt förvaltar smarta ICT-lösningar i framkant. Allt för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation för våra kunder och hjälpa dem i deras digitala transformation. Axians i Solna fokuserar på IT och tillhandahåller bland annat datacenter- och driftstjänster, konsulter och projekt. Med våra toppmoderna datacenter och kompetenta experter hjälper vi kunder att ta fram framtidssäkra och flexibla lösningar. Vi gör det enkelt för företag att lägga all fokus på att utveckla kärnverksamheten, medan vi tar hand om den tekniska biten.


Din roll

Till vår enhet Hybrid Cloud & Operations i Solna söker vi nu en engagerad ledare med superpower inom ledarskap samt erfarenhet av IT-drift.

Operations uppgift är att hantera och leverera alla ärenden inom ITIL-processerna incident management och change management samt bemanning av projekt. Det operationella arbetet leds av Head of Operations och ansvaret för bemanning och personalutveckling ligger på Manager of Operations.

Som Manager of Operations ansvarar du för att bemanna och säkerställa teamets leveransförmåga inom Operations. Det innebär att hantera resursförfrågningar enligt den process som finns definierad samt tillsätta rätt kompetens på rätt uppdrag och samtidigt säkerställa att det finns en balans mellan efterfrågan och tillgång på kompetens.

En viktig uppgift i rollen som Manager of Operations är att coacha, motivera och utveckla enhetens medarbetare i linje med verksamhetens mål. I personalansvaret ingår det att genomföra de årliga aktiviteterna som beskrivs i HR-årshjulet som t ex medarbetarsamtal, kompetenshöjande aktiviteter, schemaplanering, följa upp medarbetarundersökningar och säkerställa att teamet har de förutsättningar som behövs för att nå uppsatta mål. Teamet består idag av ca 30 personer.

Arbetet sker i nära samarbete med Head of Operations, som leder det dagliga operativa arbetet, och du rapporterar till affärsenhetschef för Hybrid Cloud & Operations.

Kompetensprofil

Vi söker dig som har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av personalledning och gärna erfarenhet av att leda en grupp av blandad teknisk kompetens. För att lyckas i rollen behöver du ha en övergripande teknisk förståelse för infrastruktur och sourcing. Vidare behöver du ha erfarenhet av bemanning av uppdrag, ha en hög förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska samt ha en ledarstil som är inkluderande och coachande.

Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och brinner för ledarskap, engagemang och kommunikation. Du är duktig på att bygga öppna och tillitsfulla arbetsrelationer, gör tydliga prioriteringar och samarbetar över gränserna.

Axians erbjuder

Vi erbjuder dig att bli en del av en värderingsstyrd arbetsplats där våra värdeord Solidaritet, Tillit, Entreprenörskap, Ansvar och Autonomi vägleder oss i vår vardag. Vi sitter i ett fantastiskt fint kontor med utsikt över Hagaparken och med möjlighet till flexibilitet enligt vår policy för att arbeta på distans. Vi vill främja ett hållbart arbetsliv genom flexibel arbetstid, gemensamma friskvårdsaktiviteter och tydligt ledarskap.

Vi strävar efter en mångfald på vår arbetsplats som speglar samhället och välkomnar alla sökanden. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Ansök idag och bli en av oss! Vid frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Thérèse Hulting, [ Email address blocked ]


Välkommen till Axians!


Sitter du med mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede.

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida