Jobbet Backoffice till orderavdelning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Backoffice till orderavdelning publicerad av TNG

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Medarbetare till orderavdelning på välkänt bolag

Vill du arbetar med orderläggning och leveransfrågor? Då kan du vara den vi söker för ett länge uppdrag hos ett välkänt företag i Örebro. Uppdraget förväntas starta i januari och pågå i minst 6 månader.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund är ett välkänt bolag med ett starkt varumärke som befinner sig i ett spännande skede. 

För oss på TNG är det oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

- Ansvar för orderläggning
- Ge support till kunder via telefon och mail
- Ge leveransinformation
- Hantera retur-, reklamations- och garantiärenden

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är placerad på orderavdelningen där du ingår i ett team med flera medarbetare. Avdelningen har ett nära samarbete med eftermarknadsavdelningen samt teknisk support. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och har en förmåga att balansera mellan tidvis hög arbetsbelastning och samtidigt hålla en hög nivå av kvalitet både i service och i administration. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och god datavana med goda kunskaper i någon form av affärssystem. Då rollen innebär kontakter med såväl kunder som leverantörer kräver rollen att du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift i svenska och engelska. Kunskaper i norska, danska och finska är meriterande.

Du är en person som agerar på eget initiativ och har förmågan att arbeta självständigt för att driva dina ärenden framåt. Vidare är du noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

02A89DE36C564E7C9D5D71F3C277927B

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till