Jobbet BackOffice AML och Compliance till Nordea har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

BackOffice AML och Compliance till Nordea publicerad av TNG Group AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nordea söker nu dig som vill jobba inom KYC och AML med intresse för compliance, ekonomi och juridik. Läs mer här!

I jobbet som AML & Sanctions Specialist kommer du dagligen att arbeta med frågor inom compliance och att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering. Detta jobb är perfekt för dig som har analytisk förmåga och har studerat ekonomi eller juridik. Vill du följa med på Nordeas resa och stärka upp detta område ytterligare – Anti-Money Laundering (AML) - från en central enhet i Stockholm kan du vara den vi söker!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML & Sanctions Specialist jobbar du inom enheten KYC operations Sverige som är en del i en nordisk organisation. Du blir en del av ett starkt team inom compliance som stöttar arbetet med att förhindra penningtvätt och terroristfinansiering. Din resa på Nordea kommer att starta med en ordentlig onboarding-process för att lära känna organisationen och arbetet med AML och compliance.

Utöver en spännande roll hos Nordea blir du också en del av TNGs konsultnätverk, men arbetar på plats hos Nordea hela tiden. Uppdraget förväntas starta omgående och kommer att pågå tom sista december med möjlighet till förlängning. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML & Sanctions Specialist har du en stor roll i bankens utredande arbete att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet, exempelvis sanktioner.

Du kommer att:

  • utreda, analysera och dokumentera konfidentiell data
  • ha daglig kundkontakt med privat och/eller företagskunder för att exempelvis inhämta information om transaktioner
  • självständigt sammanställa de case du arbetar med

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som AML & Sanctions Specialist arbetar du med privatkunder och/eller företagskunder. Eftersom arbetet bygger på riskbedömning innebär det mycket analys och utredning på kundnivå och det kräver daglig kundkontakt för att exempelvis inhämta information om transaktioner.

Jobbet planeras starta omgående och du kommer jobba i Nordeas lokaler i Stadshagen på Kungsholmen.

VEM ÄR DU?

För jobbet ser vi att du har avslutad universitetsutbildning, gärna inom företagsekonomi eller juridik. Du har även ett par års arbetslivserfarenhet som gett dig god förståelse för banksektorn och tidigare erfarenhet av kundkontakt via telefon – privat och/eller företagskunder. Det är önskvärt att du har kunskap om Känn Din Kund-processen samt bolagsrätt.

Då du har daglig kundkontakt behövs en god kommunikationsförmåga och det är viktigt att alltid hålla en hög servicenivå, ha integritet och kunna arbeta under sekretess. Du behöver vara analytisk och ha lätt för att se sammanhang och utläsa mönster ur en stor mängd information, då du kommer jobba självständigt med dina ärenden och beslut. Ett mycket stort intresse för frågor relaterade till compliance och AML är också viktigt.

Då Nordea verkar i en internationell miljö krävs att du både skriver och talar svenska och engelska flytande.

I samband med din ansökan ser vi att du motiverar varför du vill vara en del av teamet på Nordea. För att gå vidare i processen behöver du även genomföra ett antal tester, vilka automatiskt mailas till dig efter att du skickat in din ansökan.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

1D4BA8596BFB49929A47C223E6899F8C

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till