Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
backendutvecklare till fast2 i Göteborg på Fast2 Affärssystem AB

backendutvecklare till fast2 i Göteborg

Fast2 Affärssystem AB Göteborg, Västra Götalands län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postarbetsbeskrivning.

Vill du jobba på en fantastisk arbetsplats där kreativitet och innovationskraft uppmuntras? På FAST2 gillar vi nya idéer, vi vågar och vi har roligt tillsammans. Och det är kanske det viktigaste av allt - tillsammans med grymma kollegor blir dagarna aldrig tråkiga!


ansvarsområde.

Som Backendutvecklare hos FAST2 – En av Sveriges ledande leverantörer av affärssystem till fastighetsbolag – arbetar du främst med programmering i Java. Du skapar moderna och tillgängliga webbplatser och är med och utvecklar plattformen. Vi arbetar i tvåveckorssprintar med retrospektiv och regelbundna backlog-refinements. Vi gör det i ett kombinerat Scrum-team med både backend- och frontendutvecklare.

Du arbetar tillsammans med entusiastiska, teknikintresserade och intelligenta kollegor, alla med en gemensam mission – Att skapa digitala möjligheter för en fastighetsbransch i förändring. När branschen exploderar i innovation sitter FAST2 i framsätet och vi gör det tillsammans med intressanta kunder som Stockholmshem, Bostads AB Poseidon, Familjebostäder, Bostadsbolaget, och många fler fastighetsbolag stora som små.


kvalifikationer.

Vi söker en Backendutvecklare som brinner för tekniken och som är briljant på att programmera i Java, men som också har förståelse för arkitekturen och att se helheten. Du behöver ha:
  • Relevant utbildning och några års erfarenhet från programmering i Java
  • Erfarenhet av webbutveckling och REST-API:er.
  • Databasvana och kunskaper om SQL Server eller MySQL
Du får lite extra stjärnglans om du har erfarenhet från ramverket JPA. Likaså om du tidigare har arbetat med Jira, Git, TDD och Docker. 

Som person är du nyfiken, lösningsorienterad och van vid att hantera högt tempo. Du är självgående men samtidigt en lagspelare som förstår det viktiga i att kommunicera och ha roligt med dina kollegor. På FAST2 ser vi vikten av att arbeta som ett team där vi gör gemensamma leveranser och utvecklas tillsammans.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar FAST2 med Randstad Technologies. Vid frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Robert Weineland på [ Email address blocked ] eller Hjalmar Darle på [ Email address blocked ]
 

Recommended skills

Vi (Textredigeringsprogram)
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 201330791