Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Backendutvecklare till Bygghemma Sverige i Oskarshamn jobb i Oskarshamn på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Backendutvecklare till Bygghemma Sverige i Oskarshamn på Randstad AB

Backendutvecklare till Bygghemma Sverige i Oskarshamn

Randstad AB Oskarshamn, Kalmar län Heltid


arbetsbeskrivning.

Bygghemma.se är Sveriges största onlineaktör inom byggvaror, hem och trädgård. Genom Bygghemmas onlinebutik, som kompletteras och understöds av flertalet fysiska visningsbutiker och ett omfattande service- och tjänsteutbud, såsom montering och installationer, erbjuder vi ett ledande sortiment från välkända externa och egna varumärken. 

Bygghemma erbjuder ett varierande och spännande arbete hos Nordens ledande e-handelsaktör. Du är med och utvecklar en site som redan håller mycket hög klass och som vi i teamet är riktigt stolta över. Du kommer att erbjudas en omväxlande och lärorik roll inom IT-avdelningen och får chansen att med hjälp av skickliga och engagerade kollegor utveckla både din bredd och spjutspets som utvecklare.

Vi har utvecklare på våra kontor i både Malmö och Oskarshamn och ser gärna såväl juniora som seniora sökande till båda orterna.

Vill du bli del av ett team som mestadels jobbar med nyutveckling samt har en trevlig och hjälpsam stämning i en branschledande organisation? 


ansvarsområde.

Du kommer att jobba i vårt backend team som med smarta microservices bygger integrationerna med målsättningen att utveckla vidare marknadens bästa e-handelsupplevelse.

Vi har en modern och egenutvecklad e-shop för att kunna optimera sidan för våra behov och kunder. Vår frontend är baserad på React/Redux och vi har ett servicelager som är skrivet i .NET Core / C# med Docker och K8S som hanterar integrationen mot omvärlden och bakomliggande system.

Vi bygger eventdrivna lösningar med RabbitMQ som bas. För lagring använder vi MongoDB, Elastic Search och MS SQL Server. 

Vi blandar gärna så att våra utvecklare jobbar i hela stacken – är du fullstackutvecklare och vill vara med i utvecklingen av vår frontend som är skriven i React/Redux så går det givetvis bra!


kvalifikationer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som utvecklare i Backend i minst ett år. Du ska ha erfarenhet av C# (.NET Framework och .NET Core), SQL Server, Mongo DB, Elastic Search och microservices samt du ska ha erfarenhet av ett agilt arbetssätt.

De huvudsakliga teknologier vi använder idag är de som nämns ovan och ytterligare några, se nedan. Personlig lämplighet väger alltid tyngre än att bocka av varje enskild punkt.

Backendutvecklare bör även ha följande kunskaper
•         Dev Ops/unittester
•         Integrationer med betaltjänster, lagersystem, EDI etc
•         Docker
•         Kubernetes
•         Erfarenhet av GCP (Google Cloud Platform)
•         Rabbit MQ / Pub Sub patterns
•         Jira (för projekthantering)
•         MS Dynamics AX, Qlikview, Power BI
•         React/Redux (som används av Frontendteamet)

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i rollen och passa i teamet tror vi att du behöver vara engagerad, ansvarstagande, innovativ, social och en teamspelare.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Bygghemma Sverige AB med Randstad Technologies. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Elin Bjursten på [ Email address blocked ] eller 073-856 74 56.

Ansök via vår hemsida: www.randstad.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201367914