Jobbet Backendutvecklare sökes till företag inom e-handel lösningar har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Backendutvecklare sökes till företag inom e-handel lösningar publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du ett genuint intresse för programmering och vill vara med att driva spännande projekt framåt? Är du en person som älskar att lära sig nya saker inom webbutveckling? Då är du helt rätt person för jobbet!

Dina arbetsuppgifter
Som backend-utvecklare hos vår kund kommer du att få 2-4 veckors utbildning i programmet Magento. Därefter kommer du få försöka ta hand om lättare uppgifter på egen hand med vår kund som bollplank och ha regelbunda avstämningar för att diskutera hinder som framkommit samt lösningar. Sucessivt kommer du får mer eget ansvar och avstämningarna blir då kortare. Dina generella arbetsuppgifter är att du kommer utveckla och skriva kod i Magento efter en skiss från kund. Det kan till exempel innebära att du ska göra en modul till instagram. Ett annat exempel kan vara att lösa en koppling med kundernas e-handelsdata och data-feed-watch. Det innebär att deras produkter hamnar på sidor så som PrisJakt, Pricerunner och så vidare. En annan vanlig förfrågan är att skapa en funktion på sidan, så som att lägga en produkt i kundkorgen när man klickar på en specifik knapp.

Om företaget
Vår kund förser kunder med e-handel lösningar. De arbetar främst inom Magento som är ett open-source program. Programmet fungerar för små som stora företag vilket gör att de både kan följa kundens utveckling och behov. I dagsläget är de 2 stycken på företaget, en utvecklare och en administratör. Vår kund hjälper företag med skräddarsydda lösningar så att deras e-handel fungerar effektivt för just deras behov.

Din profil
Vi tror att du som söker är driven, prestigelös och har ett genuint intresse för programmering. Om du dessutom är intresserad av att starta eget eller följa med ett mindre företag på en resa är det helt rätt val av arbete. Skallkrav: - Grundläggande kunskap inom PHP (Hypertext processor) samt MySQL - Genuint intresse för programmering - YH/Högskole/Civil-utbildning inom webbutveckling alt. annan relevant utbildning Meriterande: - Hört talas om Magento - Word-press - Har kunskaper om elastic-search - B-körkort

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: September 2019 Placeringsort: Göteborg Arbetstider: 08:00-17:00 Omfattning: 100% Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

19515

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till