Jobbet Backendutvecklare .NET till SEB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Backendutvecklare .NET till SEB publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu har du chansen att vara med på en spännande resa! SEB är just nu mitt inne i en digital förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik och arbetssätt. Är du den som alltid håller dig uppdaterad om den den allra senaste tekniken, är nyfiken på att lära dig nytt men tycker också det är roligt och framförallt viktigt att underhålla det befintliga? Då kan du vara helt rätt för rollen som Backendutvecklare .Net för SEB mest centrala och viktiga system. SEB jobbar mer och mer agilt, har precis börjat köra SAFe och skruvar hela tiden på sitt arbetssätt. Är du bekant med lite äldre system och tekniker men redo att börja bygga nytt?


Om tjänsten
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern som tror starkt på att entreprenörskap och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Med ett långsiktigt perspektiv stöttar dem sina kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder SEB ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är de inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. SEB finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

Som anställd på SEB erbjuds du bland annat

• Vara med på en digital förändringsresa där du får stora möjligheter att påverka och bidra med dina egna idéer - och få gehör
• Tillhöra ett agilt team som hela tiden fokuserar på kompetensutveckling och att alltid ligga steget före när det kommer till nya, moderna tekniker
• Mycket eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och flexibilitet
• Arbeta på ett prisbelönt och nybyggt kontor i absolut toppklass med tillgång till bland annat egna restauranger och ett gym där du kan spela innebandy eller delta på ett spinningpass
• En trygg anställning med massor av bra förmåner
• Och såklart mycket mer

Arbetsuppgifter
Du kommer framför allt att jobba med backendutveckling av Säljstöd, men även andra frontapplikationer som används internt på SEB. Du kommer att arbeta tillsammans med andra specialister inom utveckling där ni ansvarar för alla delar av applikationerna. Ni kommer tillsammans både förvalta och bygga nytt. Förvaltningen är i huvudsak i Windows forms och utveckling av nya funktioner kommer du att bygga mikrotjänster och API:er. Teamet ansvarar även för byggen, deploy och övervakning och strävar mot Continuous Deployment av samtliga applikationer.

Ni kommer att arbeta enligt SAFe for teams där kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Du kommer att tillhöra ett agilt och affärsnära utvecklingsteam som består av utvecklare, testare, scrummaster och produktägare. Här finns ett genuint engagemang och en vilja att samarbeta för att skapa de bästa upplevelserna för era kunder.

För att passa i den här rollen måste du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och känna dig trygg i att ta egna initiativ. Du är mån om att fortsatt utveckla dina tekniska kunskaper, trivs med att jobba i team och har ett serviceinriktat förhållningssätt gentemot din omgivning. Du gillar att arbeta inom agila metoder, driver dina projekt i mål och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har erfarenhet av utveckling i VB.NET och C# .Net Framework
• Är van att arbeta med Winforms samt SQL, Soap, Linq och mycket integrationer
• Är kunnig i både det svenska och engelska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du:
• Behärskar .NET Core, Angular, APIer, microtjänster
• Har erfarenhet inom Bank och finans
• Har erfarenhet av JWT, SAML, OpenShift, Jenkins, Swagger, Postman och XML

Övrig information

• Start: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: SEB huvudkontor i Arenastaden, Solna
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEB önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om hur det är att arbeta på SEB här

Referens

15044573-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till