Jobbet Backendutvecklare .NET till Motorit har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Backendutvecklare .NET till Motorit publicerad av Motorit AB

Deltidsanställd
Västra Frölunda

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en erfaren backend-utvecklare med tyngdpunkt på .Net och e-handel? Brinner du för ny teknik och för att få jobba med de senaste lösningarna? Här är ett uppdrag där du blir en del av ett starkt utvecklingsteam som skapar moderna lösningar som ligger i framkant inom digital transformation. Motorit jobbar med IT för bilbranschen med allt ifrån drift, support, utveckling och projektledning. 

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Motorit med Randstad Technologies. Motorit kan både tänka sig en konsult eller en direktrekrytering.  

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. ansvarsområde.

Som backend-utvecklare kommer du ingå i ett webbteam där ni tillsammans skapar kreativa och moderna lösningar för bilhandlarbranschen. Teamet består av ett härligt och engagerat gäng frontend-utvecklare, EPiServer-/backendutvecklare och PIM-utvecklare. 

Inom verksamheten genomför man just nu ett teknikskifte där de uppgraderar sin plattform samtidigt som de skapar nästa generations kundupplevelse inom webb och e-handel. Det är en otroligt spännande fas med härlig stämning, nybyggaranda och snabba och snygga leveranser. För att bli en del av den här stämningen behöver vi dig med gedigen erfarenhet av backend-utveckling gärna med tyngdpunkt på E-handel. arbetstider.

Heltid - Dagtid


kvalifikationer.

Här är några av de tekniker, ramverk och områden som vi gärna ser att du har arbetat med:

• NET / .NET Core
• C#
• SQL Server
• Episerver
• Umbraco
• GraphQL
• API-utveckling, Mikrotjänster, Docker
• E-handel
• DevOps
• TeamCity
• Octopus
• Elasticsearch / Nest

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du kommunikativ och samarbetsvillig. Du tycker att det är inspirerande att få vara med och ta beslut för att hitta de bästa lösningarna.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

2020-09-30 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Referens

201302843

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till