Jobbet Backend webbutvecklare, New Business Axis har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Backend webbutvecklare, New Business Axis publicerad av Axis Communications

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Vi söker backend webbutvecklare med minst 3 års erfarenhet till New Business på Axis i Lund, närmare bestämt till videoövervakningstjänsten AXIS Guardian.

AXIS Guardian
AXIS Guardian är en molnbaserad tjänst som övervakningskamerorna i din lokala butik ansluter till. Butikspersonalen får tillgång till videoväggar och mobilapplikationer för ökad säkerhet, men framförallt kan en larmcentral i realtid undersöka vad som händer i en pågående situation och direkt skicka ut väktare, polis eller räddningstjänst. Efter en eventuell incident kan larmcentralen analysera händelsen och exportera bevismaterial till kommande polisutredning.

Axis är marknadsledande inom nätverksvideo och växer kraftigt inom både nätverksbaserade passersystem och högtalare. AXIS Guardian integrerar alla dessa produkter med larmcentraler hos flera av världens största bevakningsföretag, för att skapa fysisk säkerhet som användarna kan lita på när de behöver det som mest.

Din roll
Våra backend-utvecklare är ansvariga för att integrera nya Axis produkter, designa och utveckla APIer, samt streaming/konvertering/lagring/uppstädning av audio och video. Det viktigaste handlar i slutändan om att säkra videodata och optimera flödet av larm och anslutningar.

Axis Guardian-tjänsten körs i Amazon Web Services och är byggd med PHP, Node.js, C och Go, beroende på kraven inom respektive område. Vi är på väg mot en microservicearkitektur för att kunna skala driften på ett mer effektivt sätt och tydligare dela ansvar mellan olika team.

Avdelningen
Vi är runt 40 utvecklare som jobbar med tjänsten, inkluderat backend/frontend, kvalitetssäkring, drift och support. Tillsammans tillhör vi affärsområdet New Business som ansvarar för att utvärdera och utveckla nya affärsområden för Axis. Produkten bakom AXIS Guardian har funnits ett antal år, men vi är mitt uppe i en utmanande övergång till en fullt molnanpassad tjänst, inklusive automatisering, skalning, lagring osv.

Nästa steg?
Vi hoppas att du vill vara med oss på vår resa! Har du några frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Thomas Glad på +46 46 272 3616 för mer information.

Referens

R-115473

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till