Jobbet Backend utvecklare för supportsystem har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Backend utvecklare för supportsystem publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning

Application Development består av fyra avdelningar uppdelade i team som jobbar med egenutvecklade system och integrationslösningar med plattformar. Vi utvecklar både verktyg och tekniska fundament som riktar sig mot interna och externa användare och utgör en viktig del av Axis. Våra system kan ses som viktiga kugghjul i det maskineri som får ett stort globalt företag att lyckas tillsammans.

Vi har ett stort fokus på att bygga webbaserade lösningar som är flexibla och täcker stora områden både inom teknik och nästan alla verksamheter inom bolaget.

Om tjänsten
Du kommer att jobba med att utveckla Axis verktyg för support till våra slutkunder och olika partners. Du kommer få insikt i många olika delar av Axis globala organisation och du kommer ha stora möjligheter att vara innovativ att utveckla våra olika verktyg, arbeta nära vår logistik samt att utveckla våra kontaktytor mot våra slutkunder och partners.

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att jobba med backend området i våra supportverktyg och integrationer. Du kommer arbeta i både större och mindre lösningar med många kopplingar till varandra och till system som utvecklas av andra team. I din roll som utvecklare hos oss kommer du ha möjligheten att jobba utanför ditt primära område och du kan växa tillsammans med ditt team. Vi vill ta vara på allas passion och intresse för alla delarna av ett systems uppbyggnad från server till frontend. På så sätt bygger vi ett crossfunktionellt team med stor flexibilitet för att lösa uppgifterna vi tar oss ann.

Vi har precis lanserat en ny molnbaserad plattform för delar av våra supportverktyg och arbetar med att lyfta features och fler komponenter in i plattformen. Du får ett unikt tillfälle att vara med, forma och bidra till att hitta lösningar som optimerar en viktig del av Axis verksamhet.

Vår nya plattform länkar samman våra system för kundkännedom och support som ger våra supporttekniker de bästa möjligheterna att hjälpa våra kunder och partners.

Vårt mål är att bygga en ny helhet genom en balanserad hybridlösning mellan plattform och tätt integrerade system för processtöd så som t.ex. produktflödeshantering. På så sätt drar vi bäst nytta av fördelarna med plattformen och behåller flexibiliteten av våra skräddarsydda verktyg för Axis sätt att jobba i mer komplexa och unika processer.

Vem är du?
En positiv lagspelare som har ett genuint teknikintresse och som gillar nära samarbete med kollegor. Du drivs av den gemensamma insatsen och att gruppens bidrag ska resultera i att vi adderar värde till Axis.

Vi ser att du är väl bevandrad inom Java-utveckling och Kotlin. Meriterande är om du har kännedom av Spring Boot, JavaEE, Hibernate, JPA, GIT, Ansible, Jenkins, REST API utveckling, DevOps och Continuous Integration/Development.

Som person är du kommunikativ, drivande och öppen för nya utmaningar. Du är ansvarstagande och initiativrik och du har lätt att se vilka uppgifter som bör prioriteras för att vi kontinuerligt ska kunna leverera kundvärde samt att våra team ska kunna jobba mer effektivt framöver. Du har också förmågan att bidra till ett positivt arbetsklimat genom att motivera, inspirera och samarbeta.

VAD KAN AXIS ERBJUDA DIG?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av. Vi tycker att god kundkännedom är viktigt och därför har vi ett antal initiativ där vi låter ingenjörer jobba nära några slutkunder som vi jobbar tätt ihop med för att lära oss mer om hur våra produkter uppfattas.
Som företag förväntar vi oss ett stort engagemang av våra medarbetare men inte på bekostnad av privatlivet. En god balans mellan arbete och privatliv tror vi gynnar både företag och individ.
Axis som företag tror på en diversifierad arbetsstyrka. Vi vet att diversitet i grupper skapar förutsättningar för en mer kreativ arbetsmiljö, vilket är en grund för att vi ska lyckas.

REDO ATT SÖKA?
Vi hanterar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skulle du ha några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Niklas Nilsson på telefon +46 46 272 1800

Referens

R-116161

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till